Stöd Ukraina

Vidakattens blogg

Söndag 7 Juli 2013 - Tampa

Hemresa, tyvärr.....

Ja, nästan alla av oss hade kunnat stanna kvar här! Det har varit helt fantastiskt! Så mycket vi har gjort och upplevt; fått "tillbaka" sonen efter hans utbytesår, livet i Arkansas, parkerna i Orlando, DELFIN-sim, sol och bad, vilda delfiner, kul shopping, overkliga åskstormar, 4th of July. Så mycket vi har sett och gjort! Tyvärr har vi inte sett till några alligatorer, vi åkte aldrig till Everglades, myggen avskräckte oss. Men det tar vi nästa gång!
Fort Myers Beach och hotellet där var en vinstlott! Siesta Key var inte riktigt till sin fördel, väder och vindmässigt när vi var där, tyvärr. Vi hade höga förväntningar och blev nog lite besvikna, som alla andra vi pratade med som var där.

I går körde vi från Siesta Key, stannade till på Ellenton för sista shoppingen, och körde sedan till Tampa. Det blev lite sol o bad i poolen på eftermiddagen innan vi körde till International Plaza där vi käkade semesterns sista kvällsmat på California Pizza Kitchen. Såååå gott! A:s pasta seglade upp på delad första plats på listan över godast mat. Stoby's i Russelville, AR, vår allra första semesterdag tillsammans, har annars haft ett stadigt tag om första platsen under hela resan.

Nu är sonen avlämnad på flygplatsen för hemfärd. Tyvärr åker vi inte samma rutt hem, då hans var förutbestämd av Explorius. Vi andra lyfter kl. 13.55 från Tampa, flyger via Detroit och Amsterdam för att landa kl 17.15 på Kastrup. See you soon!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemresa, tyvärr.....
10 år sedan
4th of July
10 år sedan
Ordningen återställd!!!
10 år sedan
Siesta Key
10 år sedan
Vi njuter!
10 år sedan