Stöd Ukraina

Vidakattens blogg

Söndag 16 Juni 2013 - Orlando

Dag 1 & 2 i Orlando

Kom hit i går vid lunchtid. Vårt rum var redan klart, så efter vi lastat in allt åkte vi till världens största Mc Donalds för lunch. Inte njutbart precis, även om de hade väldigt goda turkey wraps. När vi satt där och åt öppnade sig himlen och poolplanerna för eftermiddagen raserades. Vi hittade till Florida Mall istället. Där spenderades eftermiddagen och kvällen... utan problem. Sale på Victoria's secret.....
I morse var det till att gå upp tidigt. T sprang utomhus och A tog löpbandet på gymmet. Vi har american breakfast inkl på hotellet men hade inte allt för stora förhoppningar. Men ack så fel vi hade!!! Det fanns nästan allt att välja på!! T.o.m havregrynsgröt UTAN en massa socker i!
Sedan spenderade vi hela dagen på Island of adventure, en av Universals parker. Det har varit riktigt varmt hela dagen och vi fick klarat av ett vätskebristtillstånd inne på Harry Potterområdet innan vi kunde gasa vidare.... Tur vi har en egen doktor med oss!!! Efter tillbudet flöt allt på som det skulle och vi fick åkt många häftiga attraktioner och rollercoasters. Vi lurade t.o.m med pappan i familjen upp i Jurassic Park-riden... inte så poppis. Helt slut lämnade vi området och käkade kvällsmat på Taco Bell. Nu sitter vi vid poolkanten/badar i poolen. Det är 27 grader kl 21.30! Underbart!!!
I morgon ska vi ta reda på vad Universal Studios har att erbjuda och A tänker tanka fullt med vatten innan start!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemresa, tyvärr.....
10 år sedan
4th of July
10 år sedan
Ordningen återställd!!!
10 år sedan
Siesta Key
10 år sedan
Vi njuter!
10 år sedan