Stöd Ukraina

Vidakattens blogg

Tisdag 13 December 2011 - New York
Resealbum: New York

Sista dagen, hemfärd och hemma igen!

Allt roligt har ett slut... så även en New York-vistelse. Vi var uppe tidigt och packade...plats kvar i väskorna!!! Löprundan, som blev ca 9 km, gick norrut från Battery Park längs med Hudson River. Kallt, men strålande sol. Frukost på Flavors, som hade öppet och sedan ett besök på Century 21 innan vi checkade ut från hotellet och gav oss iväg norrut. En promenad söderut i Central Park och sedan sista julklappsshoppingen innan det var dags att åka tillbaka ner mot hotellet för att äta en sen lunch och hämta väskorna (och packa ner lite till i dem....) Vi åkte tunnelbanan mot JFK och bytte till Air-Train ut till terminalen och var framme i perfekt tid för att checka in och avnjuta en sista cinnamon/raisin bagel. Kl. 21.05 lyfte vi mot London. Där slapp vi springa denna gång! Landade 15.30 på Kastrup. kom hem och möttes av ett välstädat, julpyntat hem. Granen (med morfars hjälp) fixad och klar. Såna barn vi har!!!!
En sån tripp detta har varit! Höjdpunkterna har varit många; 9/11 Memorial, första skymten av Statue of Liberty vår första morgon, Empire State, Central Park, Brooklyn, våra löprundor, det strålande vädret. Listan kan göras lång.
Bottennappen har varit få (och ganska roliga i efterhand!) sprintloppet på Heathrow, indisk buffé, Sky-riden i Empire State Building är väl det som "toppar" den listan. Det var allt för denna gång. GOD JUL på er alla!
  • Dela med andra:    

    Skriv kommentar
    Arkivet
    Visa alla

    Senaste inläggen

    Hemresa, tyvärr.....
    10 år sedan
    4th of July
    10 år sedan
    Ordningen återställd!!!
    10 år sedan
    Siesta Key
    10 år sedan
    Vi njuter!
    10 år sedan