Stöd Ukraina

Vidakattens blogg

Söndag 11 December 2011 - New York
Resealbum: New York

11 km i Central Park + Cosmopolitan på takterassen.....

...så började och slutade vår dag. Vi var uppe med tuppen, tog tunnelbanan till Central Park där vi avverkade drygt 11 km. Efter dusch tog vi sikte på en frukost på Flavours. Till vår besvikelse hade de stängt(söndag i finanskvarteren...)Det blev en frukost i sann NY-anda istället; hamburgare/latte och bagel i farten. Vi åkte med Staten Island-färjan och fick se Statue of Liberty på lite närmare håll. Många bra bilder på statyn och på Manhattans skyline blev det. Ett gott skratt fick vi också när vi lite käckt skulle ta ett foto på oss själva men det visade sig att T hade kameran inställd på full zoom..... Resultatet blev en halv mössa i närbild...
När vi kom tillbaka till Manhattan igen tog vi tunnelbanan till Brooklyn. Oj, så mysigt där var!Lite San Francisco-känsla med gamla kvarter och riktigt amerikanskt julpyntade hus. Åt en sen lunch på ett thai-ställe(det blev inte sweet and sour!!!)
Sedan promenerade vi över Brooklyn-bridge tillbaka till Manhattan och Chinatown (som en marknad i Bangkok, fast kallare). Därefter åkte vi in i "smeten" för lite shopping och kvällsmat (mexikanskt) Knökfullt med shoppande människor trots att det var söndag kväll!
Kom tillbaka till hotellet vid 21 och avslutade med en Cosmopolitan på takterassen på hotellet. I morgon har vi vår sista dag här. Lämnar city någon gång på em för att ta oss ut till JFK. Så vi hinner nog en löprunda och lite shopping i morgon också!! I går var det problem med att ladda upp bilder, ska se om vi kan få in lite bilder från idag.
  • Dela med andra:    

    Skriv kommentar
    Arkivet
    Visa alla

    Senaste inläggen

    Hemresa, tyvärr.....
    10 år sedan
    4th of July
    10 år sedan
    Ordningen återställd!!!
    10 år sedan
    Siesta Key
    10 år sedan
    Vi njuter!
    10 år sedan