Stöd Ukraina

Lillzekes blogg

Söndag 3 Januari 2010

Oturen fortsatter att halla i...

OKEJ - NU BORJAR VI KANNA OSS LITE VAL OTURSFORFOLJDA....

Natten till igar vaknade Zeke av magont, vilket resulterade i totalt 12 vandor till toaletten och en mycket sliten man som forst kvicknade till lite grann under garkvallen. Vi gissar pa att han drabbats av kusinen till Montezumas hamnd!!! Men idag ar han mycket piggare och absolut pa benen, sakerligen tack vare inhandlade specialdrycker av Ullis och andra tips fran Manuel.

Har idag till och med hort att Zeke ar hungrig, det ar ett sunt tecken. For Lillemor blev det gardagen en dag i solen pa takterassen och lasandes, sa det gick at en och en halv pocket - ratt skont att tillbringa en dag med att lasa och sola.

Pa vaskfronten intet nytt. Idag ar det fyra dagar utan packning och det borjar kannas segt. Igar fick vi vid ett av det ganget med samtal vi gar per dag till flygbolaget en liten forhoppning... men idag sa fick vi beskedet att det inte var min. Sa det har inhandlats lite underklader, ett par shorts samt inne och t-shirts. Men man tillhor ju inte storlek zero sa det ar inte sa latt att hitta klader som passar direkt. Men men, det ar ju bara saker och de kan ersattas... sa vi later det inte hejda oss.

Idag ar det sondag och vi strosar mest omkring. Imorgon blir det bokning av resa till Cuba och en dag pa stranden. Sa det ser vi verkligen fram emot. Resan har ju inte helt borjat som vi onskade, men, men an har vi tid kvar.

Det var allt just nu - skot om er alla sa hors vi snart igen!
Kram the Vallbytrappers on tours :)
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet