Stöd Ukraina

Lillzekes blogg

Lördag 2 Januari 2010

HOLA! Gott nytt ar pa er alla!

Denna resa tror jag att vi har nagon form av otursforfoljelse . Allt borjade med att vi trots ganska tajta byten och konstiga fragor fran imigrationsherrar i USA landade i Cancun - Mexico. Sa langt dick allt bra... men... vi fick dock endast ett av vara tva bagage. Lillemors vaska saknades, och vi fick fylla i anmalan och lamna flygplatsen utan. Idag, tre dagar senare och ett stort antal telefonsamtal sa saknas den fortfarande. Zekes kalsonger passar sa dar, jeans och understallstroja kanns lite overdressed och framforallt.... det blir manga blickar nar jag entrar badstranden utan bikini......
Vissa klader har dock inhandlats, men trots att vi brukar fa kommentarer om att vi har liten packning... sa saknas den helt klart. Vi hoppas den dyker upp innan vi far vidare till Cuba.

Dagarna har spenderas ofta pa takterassen lasandes eller pratandes, strosande i staden, visst badande, och inte minst leka med familjen Torrealbas tre Chiuaua hundar (2 valpar och mammsen) som ar helt gudomliga - bilder kommer inom kort.

Nyar spenderades tillsammans med vara vanner Ullis och Manuel pa deras takterass. Vi var ett gang pa 11 personer som skalade in nyaret, at underbara vitloksrakor (blev en helt annat ratt utan prickarna ovanfor) samt en och annan ol och harliga drinkar. Allt avslutades framat 6 tiden, alla nojda och glada.

Idag har vi strosat runt, kollat upp lite flygtider etc. till Cuba, hoppas kunna boka nagot under morgondagen for avresa runt den 5 eller 6 januari.

Tja, det var alles just nu. SKOT OM ER dar hemma sa hors vi snart igen.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet