Stöd Ukraina

Lenils blogg

Torsdag 7 Juli 2022 - Tyskland
Resealbum: Tyskland 2022

Norrut igen

Romantiska vägen är mycket längre än man tänker sig så idag valde vi ut tre städer att stanna till vid på väg norrut. Vi började med Weikersheim som har ett fint slott med trädgård. Skippade den guidade turen på slottet och tog bara en tur i trädgården som verkligen var fantastiskt vacker. Där var även som på så många andra ställen massor av skolbarn i 12-årsåldern. Har de inget sommarlov här?

Nästa stopp blev Tauberbishosheim där vi promenerade runt och sen avslutade vi med en lunch i Würzburg. Hade lite tur med vädret för det började regna redan när vi lämnade Rothenburg men var uppehåll i alla städer utom Würzburg där det regnade när vi åt lite lunch på ett café, varm kringla med ost och tomat samt cappucino!

Natten tillbringade vi i Eisenach på hotell Vienna House som var väldigt fint och ligger centralt. Lyckades köra för fort in i staden och fick en blixt rätt i nyllet. Får se om boten hittar ända hem till mig (det gjorde den). Porten in till parkeringen och ner i parkeringsgaraget är 2,10 meter, vilket är väl smalt för en bil på 1,80 meter.
Troligen kan man se Warburg någonstans men det var lite kallt och ruggigt så vi orkade inte leta idag,
Det blev i stället god middag på Lucky Luke med westerninredning och countrymusik!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemåt
40 veckor sedan
Podstrana
40 veckor sedan
Norrut
40 veckor sedan
Baddag
40 veckor sedan
Utflykt
40 veckor sedan