Stöd Ukraina

Gullans blogg

Torsdag 29 Mars 2007

Kph-Brussel-Atlanta-Cancun

Godmorgon. Efter att ha haft en otrolig flyt under hela gardagen sa kan vi nu utvilade ta oss an Mexico. Vad menar jag da med otrolig flyt...jo, Peter verkar ma battre och nar vi kom till Kopenhamn sa hade de som tankar alla flygplan bestamt sig for att strejka och alltsa inte tanka just vårt flygplan. Vi räknade ut att vi kunde bli hogst en timme forsenade inte en minut langre. Efter manga turer och stor vanda sa lyfte planet till brussel med 60 minuters forsening. Vilket var tur enligt en norrlanning som dagen innan vantat 6 timmar pa att fa komma ivag till Berlin,och anda inte lyckats.

Vi fick fortur av planet i brussel och en bil korde oss i ilfart over till en annan terminal dar planet till Atlanta skulle ga om 25 nminuter. Vi hann med nod och neppe med ett aber... att bagaget nog inte skulle hinnas lasta om.

Tur igen...bagaget fanns med pa bandet i Atlanta! Passkontrollen i USA var annars dagens hojdpunkt enligt Tom och Victor. Man fick fylla i en lapp och svara pa massa olika fragor och en av fragorna var om man tankte gora nagra terroristattacker medan man var i USA. Det skrattar vi annu at och funderar hur manga som har kryssat ja pa den fragan.

Efter 19 timmar checkade vi in pa Hilton i Cancun. Lyxigt sa det forslar. Aldrig varit med om att nagon burit mina vaskor anda in i rummet och in i garderoben. Vi somnade gott och vaknade kl 3 am av att Tom och Victor hade simglasogon pa sig och var beredda for semesterns forsta bad. Svart att overtyga dom om att vi behovde vara tysta och vila atminstone ett par timmar till.

I em lamnar vi Cancun och Hilton for en bussresa pa 1,5 - 2 h till Playa del Carmen som ar andra anhalten pa var resa.

Ther'ese och grabbs
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet