Stöd Ukraina

Yessies blogg

Torsdag 17 Januari 2013 - Koh Kood

Koh Kood

På Koh Kood bodde vi tre nätter på Dusita resort, det var det bästa boendet på hela resan, bra restaurang och jättefin strand. 1200 bath per natt med air con men ingen WiFi. Koh Kood är lätt en av mina favorit öar i hela Thailand!

Första dagen gick vi längst bort på "vår" strand där vi var helt ensamma och bara solade hela dagen, vi åt både lunch och middag på Chokdee bar priser och god mat, det fanns och en liten shop där man kunde köpa öl och chips. Det ligger också flera resort på gångavstånd från Chokdee så man lätt kan variera restaurang besöken om man vill.

Andra dagen gick vi bort till en grannresort Analay och hyrde en kajak, 300 bath för en dag, vi padlade bort till stranden efter Peter Pan resort. Otroligt fint där med en "tunga" av sand som går ut i det långgrunda vattnet. Vi paddlade in i floden och gick upp och åt lunch där, så mysigt

Tredje dagen hyrde vi moppe, dubbla priset mot Koh Chang 300 bath, vi åkte till Vattenfallet som är jättefint. Sen åkte vi till stranden efter Peter Pan som var helt öde, där låg en fin resort med öppen restaurang men de såg inte ut att ha en enda gäst boende där.

Fjärde dagen så åkte vi speedboat kl 11 från Dusita till Koh Rayang, tog knappt en timme och kostade bara 400 bath var.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Siquijor-lugnets ö
11 år sedan
Panglao
11 år sedan
På äventyr
11 år sedan
Koh Ngam
11 år sedan
Koh Rayang
11 år sedan