Stöd Ukraina

Yessies blogg

Lördag 19 Januari 2013 - Koh Mak

Koh Rayang

Vi anlände till Koh Rayang vid 12 tiden som är en pytte liten ö som ligger precis utanför Koh Maak, det finns bara en resort på ön som heter Rayang Phurin Resort. Man kan boka lätt på nätet det kostar 2000 bath per natt inklusive frukost. Personalen var väldigt trevlig och maten god men bungalowen var sliten och inte riktigt prisvärd. Vi hade bara el från 18-00 och nätterna var inte lika stillsamma som dagarna då vi hörde musik dunkandes från Koh Mak.

Första dagen var vi nästan ensamma på hela ön, det bodde fyra tyskar och vi bara, det kommer inte heller iland mycket folk under dagarna pga att man måste betala 200 baht för att gå iland. Det kom endel paddlandes men de vände kvickt när de fick höra priset! Stranden är helt ok och det blir djupt väldigt fort, så vi snorklade några timmar på eftermiddagen.

Andra dagen frågade vi vad det kostade att åka intill Koh Mak och det visade sig att vara gratis för gästerna på resorten. Vi solade till kl 13 och åkte sen intill Koh Mak för att äta lunch, efter lunch solade vi på Koh Mak men det var inte alls fint på stranden där. Vi åkte tillbaka till vår lilla ö vid 16 och bara softade.

Tredje dagen kl 8:30 så fick vi skjuts igen intill Koh Mak för att sen åka gratis taxi till andra sidan och ta speedboat därifrån. Båtarna går i vanliga fall inte till Koh Ngam men i Thailand är ingenting omöjligt så de på resorten hjäpte oss när vi sa att vi skulle till Koh Ngam med att ringa runt. Vi betalade 300 bath var och blev avsläppta endast en halvtimme efter start.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Siquijor-lugnets ö
11 år sedan
Panglao
11 år sedan
På äventyr
11 år sedan
Koh Ngam
11 år sedan
Koh Rayang
11 år sedan