Vilken Kanarieö har bäst väder mellan jul/nyår eller förslag på annat soligt resmål?

19 juni 2012 13:57
Visningar: 19862
Hej!
Någon som vet vilket av Kanarieöarna som är solsäkrast vid resa mellan jul och nyår?
Vad jag kan utläsa från statistik så är det flest regndagar dec/jan.
Någon som har annat förslag på mer solsäkert resmål i samma prisklass/flygavstånd.
Vänligen
Karina
20 juni 2012 18:51
Hej..
Jag har firat nyår på Kanarieöarna och det var sol hela veckan men endast 20 grader varmt, alldeles för lite för min smak när det gäller solsemester. Vattnet var kallt och vindarna svala. Precis som en svensk sommar när den visar sig på sin bästa sida.

Hälsn. Ellismellis
Av Trulle
20 juni 2012 20:06
Hej !

Åker du till kanarieöarna så åk till puerto rico mest solsäkert där men man får ha lite flyt.
Annars kan jag rekomendera Kap Verde en vecka med all inclusive på ön sal.

Hälsningar Trulle
Av Annl
21 juni 2012 14:07
Har varit på Gran Canaria ett jullov och vi var då i Maspalomas och hade tur med vädret och hade 25 grader. Dock var det förstås kallt i vattnet.

Håller med om att Dubai är ett trevligt och solsäkert resmål och då behöver du inte bekymra dig om att det ska vara för kallt.
24 juni 2012 19:41
Vill man ha jättevarmt under vintern är väl någon kanarieö knappast prio ett men tycker man att 20-22 grader är ok och man kanske vill göra annat än sola o bada emellanåt typ vandra eller ta någon buss eller bilutflykt osv.så funkar det kanon och personligen tycker jag tempen räcker när man kommer dit från våran vinter här i norr.

Vi har varit till alla de större öarna ett antal gånger men inte kan jag väl påstå att någon skulle vara generellt jättemycket varmare än den andra medeltempen är snarlika men man kan nog påstå att vintertid är det nog en fördel att bo på de södra delarna oavsett vilken ö man väljer,skillnaden är ofta större mellan norr o söder på samma ö än skillnaden mellan de olika öarna.
Hoppas ni får det gott mvh. Bosse.