Trash Hero Koh Adang!

Av Tobbelu
11 jan. 2014 15:39
Visningar: 232
Hej,

I början av december drog ett par killar igång något som dom kallar Trash Hero Koh Adang, detta gjordes på Koh Lipe. det är ett utmärkt initiativ som syftar till att städa upp på öarna runtom Koh Lipe (behövs på Lipe också, men det börjar bli bättre!). Varje måndag uppmanas du till att vara med på en tur ut för att städa och en del av resortsen ställer upp med båtar, dryck, städmaterial mm. Vi var över 40 st som var iväg vid nyår och samlade in ca 750 kg skräp! Detta kommer pågå ett antal veckor framåt, så är du på Lipe - ställ upp, det behövs för att bevara paradiset just ett paradis!

http://www.facebook.com/trashherokohadang
https://www.youtube.com/watch?v=hblyZu4hBEc (dokumentär från Backpacking Asia)
Av Sierra
11 jan. 2014 16:00
Detta är ett riktigt bra initiativ som fungerar och behövs!
Av Pallebo
22 juli 2014 12:24
Hej!

Peter Roman (initiativtagare till Trash Heroes Koh Adang) är en helt fantastisk visionär! Arbetet med att städa stränderna runt Koh Lipe fortsätter fortfarande varje måndag och det är också helt fantastiskt!!
Nu finns det ännu flera Trash Heroes runt om i Thailand, på Bali m.fl. ställen så våra paradisstränder fortsätter att bevaras men då behöver vi alla hjälpas åt med detta viktiga arbete :).

Jag plockade skräp på Monkey Island utanför Lipe, en helt otrolig upplevelse att vara med om! Människor från olika delar av världen, med olika bakgrund och olika livssituation plockade skräp sida vid sida för att rädda paradiset <3.

You can also be a Trash Hero!