Soligt Varmt i USA eller närliggande länder

23 aug. 2010 12:29
Visningar: 1217
Skulle vilja få tips var man kan sola/bada i USA typ i oktober (utan stor risk för orkanväder). Har varit några gånger i Florida men bara i mars. Men har hört att det är orkanperiod då och även regnar en del, vilket påstås gäller för resten av Karibien också. Hur är det med det? Ska på tjänste resa till Cinncinati så tänkte att man kunde kombinera den med semesterresa någonstans där man kan koppla av och sola. snälla kom med tips.
Av Hawaii
23 aug. 2010 17:43
Åven om oktober officiellt är orkan säsong i Florida och Karibien är risken för en orkan relativt minimal, och vill du ha varmt väder och varmt vatten är just Florida och Karibien nog det bästa valet i oktober månad. Södra Kalifornien har normalt bra väder också i oktober, men det kommer definitivt att vara svalare än i Florida, och vattnet i Stilla Havet är MYCKET kallare.
24 aug. 2010 09:23
Jo det regnar ju en del i Florida på hösten men inte extremt mycket, oftast korta intensiva skurar. Det är varmt och gott mellan 23 och 28 grader i vattnet är inte fel :-)

Orkansässongen håller på men som sagts är risken att hamna i en sådan minimal, t.ex drabbades inte Florida av någon orkan under förra sässongen. Denna sässong spåddes bli aktiv men ännu har ingen orkan kommit "i land", årets andra orkan har just bildats men den är långt från land och nästa under bildning väntas följa samma väg. Man kan läsa mycket om detta här http://flhurricane.com/ .