Själv, ungdom 22 år Miami

12 mars 2017 19:34
Visningar: 252
Tänkte dra iväg på en resa själv 2 veckor i sommar och funderade på Miami. Tidigare har jag haft folk att besöka eller resepartners med mig i diverse länder men tänkte testa något nytt!

Då jag aldrig varit i Miami så har jag lite frågor till folk som kanske har mer erfarenhet och det är var ungdomarna håller hus samt vad man kan tänkas göra mer än sola, bada.

Tänkte också kolla då jag tänkte åka i mitten av maj undrar jag hur vädret brukar vara, är det helt fel tidpunkt att bege sig till Miami om man vill koppla av, träffa nya vänner och stänga av en stund? Är Miami kanske inte en stad att åka till för detta? Kommer en ömskinnad herre som jag överleva 2 veckor i Miami vid denna tidpunkten eller kommer det vara mer regn än sol?

Alla tips och råd uppskattas!

(kommer ju bo på hostel då jag vill lära känna nya människor, så tips på hostels hade uppskattats)
13 mars 2017 16:29
I maj är vädret som bäst i Florida och självklart är Miami rätta stället för en 22-åring. Mkt party, sport, konserter och utflykter i världsklass. Dollarkursen är inte jättebra just nu och USA kan upplevas som ganska dyrt.

Vad som händer just under din vistelse får du nog googla upp.
Av Birgere
13 mars 2017 18:11
Perfekt tid att åka då både väder o trängsel är gynnsamt.
Sprid din tid mellan Miami, Miami Beach och Key West så får du en härlig resa!
13 mars 2017 20:19
South Beach är perfekt för detta, som tipsats bo på något hostel så finns många andra i samma situation. Sen tar du dig lätt runt billigt, ofta gratis, i Miami Beach och Miami.