Semesterhus i Florida?

Av Mariex
8 dec. 2009 13:43
Visningar: 387
Jag och min familj ska åka till Florida i en vecka i februari, sedan vidare till Boston ( där vi har en dotter som jobbar som au pair) . Har kikat lite på nätet på semesterhus att hyra, är det någon som har hyrt och har några bra tips? Vi kommer att landa på Miami flygplats och dottern sluter upp på Miami flygplats två dagar efter. Förutom mej så är det min man och en dotter till på 15 år.

Tips på utflykter etc emottages gärna, som sagt det är ju bara en vecka i Florida så det gäller nog att avgränsa aktiviteterna.
Av Hawaii
12 dec. 2009 18:11
Har inte speciella tips, men rent allmänt kan det nog vara lättare (och nog trevligare också) att hitta något i Fort Lauderdale. Speciellt kring Las Olas Blvd, mellan centrum och stranden, där det finns massor med kanaler och är ett mycket trevligt och vackert område. Bodde själv i Florida i många år och känner bra till området. Med hyrbil lätt och snabbt att ta sig mellan Miami och Fort Lauderdale. Om du hittar något och vill veta mer om just det området, hör av dig. Lycka till! Och februari är en jättefin tid. Precis som helt perfekt svensk sommar!