Resetips med stora barn

12 juni 2012 13:15
Visningar: 1179
Hej
Har precis varit iväg en vecka i Cypern på Sunwing hotell Sandy Bay - helt kanon förutom att vi insett att Lollo och Bernie blivit mycket för stora för våra barn, dessutom var ljudnivån enorm vid poolen, frukost och lunchbuffen, sååå nu hemkommen och i tagen att titta på resa inför nästa vår....
Skulle vilja ha tips på prisvärt 4-5 stjärnigt hotell
Våra barn är 12 och 15 då
Vi gillar fina poolområden men vill även ha nära till strand och hyfsat nära (max 3-4 km) en stad (helt ok med mindre stad)
Gillar servicen och underhållningen på Sunwing / Blue village men inte "stimmet"
Har tidigare haft all-inclusive men tror halvpension passar oss bättre egentligen, man äter helt enkelt för mycket!!! ;-)
Har märkt att det sällan är några, eller i så fall mycket små rabbatter när man reser med större barn. Vet någon hur man kan söka för att hitta de "bästa priserna" för detta? Vill ju ha så mycket som möjligt för pengarna :-)
Har tänkt oss i prisklassen 30 000:- för alla inkl halvpension
Någon som har något bra tips??
Stort tack för hjälpen.
Av Annl
12 juni 2012 21:17
Vad sägs om att åka till Cefalu och Sicilen? Fantastiska sandstränder inne i stan och en riktigt liten fin mysig stad som inte är överbefolkad av turister.

Och varför inte hyra en lägenhet? Det tycker vi är både prisvärt och praktiskt när man reser med barn och ungdomar.
Av Pelle77
12 juni 2012 22:05
Jag visste intevilka Lollo o Bernie var innan jag åkte på sem med syskonbarnen. Vi åkte ospec till Rhodos (vilket jag inte gör om då vi hamnade på bargatan utan pool med mindre barn. ). Apollo skulle ha 8000 kr ör uppgradering till deras Mythos beach som de ägde för ett av paren, hutlöst.

Vi bokade ett 5* hotell, The Ixian Grand som låg vid havet o har två pooler. De barn vi åkte var rädda att det var ett "vuxenhotll" o det kanske det var men alla trivdes. Ett av de bättre hotellen vid medelhavet jag åkt till.

http://www.theixiangrand.gr/v2/en/index.php
13 juni 2012 08:09
Jag har faktiskt tittat på det hotellet flera gånger och även ett som heter Cavo Spada, men det är ju jättebra att få veta att det är ett bra val.
Ska verkligen kolla lite nogrannare på det!!! Tack för tipset!