Båtluff 2013 Barnfamilj

20 jan. 2013 23:07
Visningar: 6426
Vi har tänkt att båtluffa med våra barn 6,9,13 år i sommar. Vi hade tänkt att flyga till Santorini och därefter Paros, Naxos eller om det finns några andra tips på öar. Vill gärna ha tips på bra boende på Paros och Naxos.
21 jan. 2013 09:02
Hej,
Båtluffa i Grekland är verkligen att rekommendera, Enkelt, mysigt och härligt.

Beoende på hur länge ni ska vara iväg, men ta inte för många öar, njut av varje ö istället. Kykladerna som ni är inne på har många fina öar. Lilla Koufonissi är en liten mysig ö men många fina bad, både när det gäller klipper och stränder. Amorgos är en pärla, dock en liten bit bort, men värt resan dit. Vi gillade även Sifons mycket.:) listan kan göras lång men som sagt resa är alltid kul, men njut av de öar ni väljer.
Av Helen69
24 jan. 2013 20:38
Hej vi båtluffade till Paros och Naxos för två år sedan och bodde på Windmill apartments in Naoussa, Paros och Agios Prokopios Hotel i Naxos. Trivdes bra på både ...nära till stranden, pool, litet kök, trevliga personal, rent...kan verkligen rekommendera både ställena. Paros och Naxos var jättefina öar och perfekt för barnfamiljer (våra barn är 7 & 10) vi älskade Naoussa - en riktig mysig stad med fina restauranger och mysiga gränder! Ska också till Paros och Naxos på sommaren (plus Amorgos). Det går också bra att åka till Aten (Sas har billiga biljetter nu ..vi betalade ca 6000 kr för 2 vuxna & 2 barn t o r köpenhamn - Aten). Kolla på www.kalimera.se för tips på andra öar. Lycka till 😃
27 jan. 2013 15:24
Bra val! :) Har flugit ett par gånger på Santorini och startat öluffen därifrån. Om ni håller er till Naxos och Paros kan jag även rekommendera Antiparos som ligger nära Paros men bjuder på ett annat lugnt, långgrunt turkost vatten men fina stränder. Det går en liten båt ut dit och man kan ta en dagsutflykt eller stanna och bo några nätter på ön.
På Naxos gillar jag Agia Anna och sista bodde jag på ett mycket trevligt ställe ägt av ett par syskon; http://www.hotelanemomilos.com/. Nära till stranden, tavernor och underbara Plaka Beach.
Om du känner dig bekväm med engelska så finns gratis pdf-guider att ladda ne rpå http://www.greeka.com.

/Markus
Av Asil
13 mars 2013 19:29
Hej,
du fick nedan tips om Paros, Koufunissi, Sifnos, Amorgos...vilka pärlor. Men det var 20 år sedan jag var där, vet ju inte om det blivit exploaterat.
Vet du vad det kostar att hyra rum?