Resa USA i vår!

Av Waasper
19 mars 2014 00:47
Visningar: 198
Tjao!

Per heter jag och är en 24-årig överskön kille som är grymt sugen på att dra över till USA. Jag kommer försöka att pallra mig iväg till staterna i maj eller juni i år, och tänkte då vara borta i en 3-4 veckor. ev lite längre än så. Har inte bestämt än vart i USA jag ska åka till. Då jag aldrig varit där förut är jag sugen på att uppleva de flesta städerna och ställena. Har inget bestämt än heller hur jag ska ta mig runt, om det blir flyg eller bil. Vore kul med en roadtrip. Jag är öppen för förslag. Hade tänkt mig en budget på runt 20 000kr. Vet inte om det är optimistiskt tänkt med tanke på att det just är USA man ska till. Någon som varit där förut kanske kan svara på det.

Om det är någon mer som har några liknande planer och planerar att åka över nu i vår så hojta till. Mina kompisar är upptagna med familj och jobb så jag har inte lyckats fått med mig någon än. Kanske kan man styra ihop ett skönt gäng. Kille som tjej spelar ingen roll. Inte heller ålder.
25 mars 2014 18:34
Tja !

Tanker lite som du har, ar redan pa plats i USA, men vill resa runt lite i sommar! Har tyvarr ingen mojlighet att dra forens i slutet pa juli. Hor av dig om du inte kommer ivag tidigare, och kan tanka dig att sticka i slutet pa sommaren.

Skrev en trad har forut om mina planer, men tanker mig vastkusten / vegas / arizona osv. Oppen for forslag, helt enkelt. Och ganska sa sugen pa Mexico faktiskt. Ar for tillfallet i Seattle, behover komma ner till varmen!

Lycka till iallafall !
Av Waasper
1 apr. 2014 01:50
Hej!,

Va kul att du är sugen på att resa runt lite därborta.
Kommer nog dra över inom en snar framtid. Har ett jobberbjudande borta i L.A, så jag skulle behöva ta mig dit först och främst. Få se om man blir kvar där sen då kanske man kan resa lite när som. Och jag är ju på rätt sida också.
1 apr. 2014 18:15
Josses, det later ju himla harligt! Alskar LA,hade garna bott dar ett tag om jag hade haft chansen. Kanske vid ett annat tillfalle.

Men kul! Det ar bara att hora av dig om du kommer hitat, eller vill resa runt senare i sommar!

Lycka till med jobb och allt sa lange!
19 apr. 2014 14:23
Jag och en vän till mig flyger till LA 2 juni, planen är att vara där några dagar för att sen bila till San Fransisco och sen Vegas/Grand Canyon. Tyvärr så är det bara jag av oss två som har körkort så om någon annan körsugen hakar på så är det ju grymt ;) The more the merrier! :) Vi är dock bara borta två och en halv vecka och flyger hem igen den 18 juni.