Outlet

14 nov. 2016 17:45
Visningar: 303
Sist när jag var i Florida såg jag massa som hade någon form av häfte med en massa kuponger som de använde när de betalade.???
Vet någon vad de var?
Går de köpa ännu billigare?
14 nov. 2016 18:08
Om du menar just på outlets så är det ganska vanligt med olika rabatthäften. Simon malls brukar ha både som man kan ladda ner från hemsidan eller via appen, och åker man buss till outlets och köper biljetter via företag brukar de dela ut kuponghäften på bussarna.
14 nov. 2016 21:43
Citerat från Fidde_73:
Sist när jag var i Florida såg jag massa som hade någon form av häfte med en massa kuponger som de använde när de betalade.???
Vet någon vad de var?
Går de köpa ännu billigare?
Det är just kuponghäften eller numera oftast ett blad, broschyr med rabatterbjudanden, i regel en viss summa eller procent i rabatt, ofta vilkorat att man handlar för en viss summa.

De flesta köpcentra har detta och ibland är de gratis för turister mot visande av pass men oftast kostar de t.ex. 10 dollar.
Ofta kan man hitta kuponger, reklamhäften eller erbjudanden som ger en dessa gratis (AVIS har t.ex nu ett erbjudande med Simon Malls, rabatt på bilhyra och kuponger hos Simon).

Mastercard har också "kuponger" man kan få på många köpcentran, Priceless kallar de det och de är gratis men man ska så klart ha ett Mastercard för att få dessa rabatter.
Av Birgere
15 nov. 2016 10:27
Jo nog finns det kuponger att använda... amerikanarna har väl kupongletande som en hobby :-D
Som tidigare nämnts för just Simon malls, tex Outletsen i Orlando så kan man från deras hemsida om man är med i "klubben" ladda ner dels ett gäng kuponger (uppdateras dagligen) samt en voucher som man visar upp i informationen så får man ytterligare kuponger ...
Den tredje upplagan av kuponger får man sedan via appen.
Men som Floridasidan skriver, dom flesta är villkorade till att du tex köper för $100 o får 10% eller $200 o får 20% tex.
Bara för att krångla till det ytterligare så brukar det ofta på kvittona du får när du handlar finnas ytterligare kuponger på baksidan som gäller för samma affär eller för andra affärer.
Så när du ska betala så får du jämföra vilken av dina 4 kuponger är bäst för just det tillfället. :-D