Ledare sökes till engelska-dagläger utanför Barcelona

Av Sofiaea
24 feb. 2016 14:17
Visningar: 128
Jobba som ledare på ett engelska läger i Spanien i sommar! Det gjorde jag och mina vänner för två somrar sen och vi stortrivdes.

Vi åkte till en familj i ett samhälle ca 40 min utanför Barcelona, som har ett sommarläger på engelska för barn mellan 3-13 år. Lägret är för lokala spanska barn och på lägret pratas bara engelska. Familjen som håller i lägret är bra på engelska så det är inget krav att prata spanska.

Vi var totalt fem ledare som bodde hos familjen i en månad (från slutet av juni till slutet av juli). Familjen är jättetrevlig och bjöd in oss att delta i deras liv vilket vi verkligen uppskattade.

Vi jobbade 4 timmar om dagen, måndag till fredag, varav 2 timmar engelskaundervisning och sedan 1,5 timmes lek i trädgården och slutligen en halvtimme i familjens stora pool. Resten av dagen fick vi spendera hur vi ville; hänga vid poolen, vandra i bergen, åkte till stranden och fikade i samhällets centrum. På helgerna åkte vi in till Barcelona och upplevde staden!

Jag har fortfarande kontakt med denna underbara familj och de letar nu efter nya lägerledare i sommar! Så hör av er till mig om ni är intresserad och ställ gärna frågor så kan jag vidareförmedla kontakten till familjen.
Av Sofiaea
7 mars 2016 17:59
Kontakta mig på (Logga in för att se e-postadress) för mer info