hjälp med rutt i Thailand

Av Aanaan
22 aug. 2018 12:55
Visningar: 196
Jag och min sambo ska åka till Thailand i feb/mars 2019. Vi har varit där två gånger innan, men vill ha en annan rutt och är osäker på om man kan ta denna rutten utan att det blir alldeles för mycket resande.
Rutten lyder såhär. Köpenhamn - Singapore är där 3 dagar sen flyger vi till Langkawi i Malaysia och direkt vidare till Koh Lipe stannar där i nästan 2 veckor sen vidare till Koh Phi Phi och är där i nästan 1 vecka och sen hem igen. Vilken flygplats är isåfall närmast Phi phi är de Phuket eller Krabi?

Tar gärna emot tips på om ni har en annan väldigt najs rutt som man kan ta, vill inte bo på öde öar. Men där ska vara fina stränder och fint vatten och lite att göra på kvällarna men inget festande.
23 aug. 2018 07:46
Jag hade nog lagt till en ö till istället för att stanna nästan 2 veckor på Lipe som är en väldigt liten ö. Ett stopp mellan Lipe och Phi-Phi gör att ni slipper en väldigt lång båttur på en och samma dag.
Av Aanaan
27 aug. 2018 22:22
Tack för ditt svar, tror nästan att det kommer bli den rutten har inte hittat någon annan.
Av Sanmat
28 aug. 2018 15:55
Jag håller med M_olsson. Stanna till på vägen från Lipe till Phi Phi. Två veckor på lipe låter mkt. Ko Lanta e ju på vägen. Sen finns det ju en mängd mindre öar också.