Florida nyår och 3 veckor i jan

26 juni 2012 22:13
Visningar: 2972
Hej!
Vi är en familj på två vuxna och två barn (6 o 8 år) som åker till Florida i slutet av dec och 3 veckor framöver. Har försökt läsa på en del av alla andras frågor, men har fortfarande en del funderingar:
Vi flyger till Ft Lauderdale och tänkte ta första (ev 2 nätter) på ett hotell nära flygplatsen. Antar att både vi och barnen kommer att ramla i säng när vi väl är framme strax före midnatt. Så kraven för det stoppet är gratis shuttle, frukost på hotellet och en pool.
Däremot funderar vi lite på vad man bör tänka på när det är nyår. Är det läge att boka hotell snarast? Går priserna upp? Vi har funderingar på att åka ner till Key West, men det kanske man ska avvakta med några dagar om det är poppis över helgerna? Är det bättre att hålla sig runt Miami?
Sen har vi i stort sett inga planer förrän vi flyger hem från Orlando 3 veckor senare. Blir så klart några parker de sista dagarna.Något förslag på vad vi ska sikta in oss på?
Är det någon hotell-kedja där man kan få "bonusnätter"? Blir ju uppemot 20 nätter (om vi inte hyr lägenhet/hus, men det verkar lite krångligt).
När bör man boka hyrbil?
Tacksam för alla svar och idéer och speciellt om någon gjort en liknande resa med barn i ungefär samma ålder. :)
Av Annl
27 juni 2012 08:32
Absolut rätt tänkt att bo på ett hotell nära flygplatsen då ni landat och inte ge sig ut och köra som vi gjorde mellan Miami och Orlando. Det var helt vansinnigt.

Att hyra en lägenhet - eller condo som det heter - är väldigt smidigt och då speciellt när ni reser med barn. Kan varmt rekommenderas och ni kommer att få toppenstandard - amerikanska lägenheter är i allmänhet oerhört välutrustade.

För min del skulle jag rekommendera er att boka hotell hemifrån och det nu så snart som möjligt.

Key West är roligt men det räcker med några övernattningar där tycker jag om ni inte vill stanna för att "bara" slappa och sola.

Miami och South Beach får ni inte missa och därifrån kan ni göra utflykter till Everglades och åka på alligatortur - det tyckte i alla fall våra barn var väldigt spännande.
27 juni 2012 09:24
Tack för tipsen! Ang hyra av lägenhet så tycker jag att de sidor jag varit inne på mest har stora hus till uthyrning för 8-10 pers och då blir det lika dyrt som hotell. Men jag kanske kollar fel? Har du nåt bra tips på var jag hittar lägenheter?
27 juni 2012 09:54
Hej!

Annl har gett goda råd men ytterligare synpunkter skadar kanske inte ;-)
Ska Ni ta en natt efter landning och åka vidare på morgonen så är det bra att bo nära flygplatsen när ni landar så sent, ska ni däremot ta två nätter så åk den korta biten till havet istället. Frukost på hotellet är ofta mycket enkelt så vill ni ha "riktig" frukost så kolla upp det noga annars äter ni bättre på någon servering i närheten.

Priser och efterfrågan går så klart upp vid nyår, man gör klokt i att boka i god tid om man vill bo på populärare ställen som Key West eller South Beach.

Nöjesparker beror helt på era intressen så det går inte att ge råd om, alla är fina på sitt sätt men yngre barn brukar uppskatta Magic Kingdom och Seaworld, gillar de Herry Potter mycket så kanske Islands Of Adventure lockar....

Många hotellkedjor har bonusklubbar, gå in på de olika och kolla. Själv bor vi ofta på Choice Hotell (de har många olika varumärken, Comfort , Clarion o.s.v. är man med i Choice Scandinavia så får man generöst med poäng även när man bor utomlands bara man ser till att få någon typ av bevis att man bott på hotellet (kräver ibland lite övertalning om man bokat och betalt i förväg), 1500 poäng per natt har jag för mig och 10000 poäng ger en gratisnatt i Skandinavien, vi har fått poäng där även om vi bokat genom bokningssidor vilket man sällan får annars. Det är inte heller alltid man kan bli medlem i bonusklubbar om man inte bor i USA men som sagt kolla på de olika kedjornas sidor.
Hotels.com har också ett bonussystem där man får en gratis natt när man bott 10 nätter eller kanske var tionde gratis, minns inte exakt.

Hyrbil är bäst att boka hemifrån. Bokar man med gratis avbokning kan man hålla koll på priserna och avboka eller boka om ifall något erbjudande skulle dyka upp.

Har gjort en hel del prisjämförelser på min hemsida där jag även sist kollade hur priserna ändrade sig över tid för en viss bilhyra. Det händer faktiskt inte så mycket med priserna om man bokar tidigt eller sent. Valutakursen påverkar en del men annars är det främst när något bolag kör någon kampanj med t.ex. 20% rabatt som man kan göra klipp. Vill Du studera dem finns mina prisjämförelser på hyrbilar här http://www.floridasidan.se/TestArra.php

Vill ni bada i havet så tänk på att det är sydligaste delen av ostkusten som gäller då (Ft. Lauderdale, Miami Beach, Key West) i Orlando kan det bli rejält kallt vid sällsynta tillfällen (har själv haft 5 grader på dagen i Orlando en gång) men även ända ner i söder kan någon kort köldknäpp komma under vintern.

Det finns även en del som hyr ut sina hus och lägenheter på http://www.floridasidan.se/hyra_florida.php
Av Pebles
28 juni 2012 10:49
Jag och min familj (man+2 "barn" 12 och 16 år) var i Florida under jul och nyår 2011-2012.
Vi hade det fantastiskt!

Nyår firade vi på Key Largo och det var jättemysigt. Där annordnades ett jättefyrverkeri som var väldigt uppskattat. Man fick nyårsstämning även om man stod i shorts och t-shirt!
Först hade vi tänkt att fira nyår i Key West, men eftersom priserna på hotellen var väldigt höga just den natten tog vi Key West efter nyår.

En park ni inte får missa är Busch Gardens! Kombinerad djur och nöjdespark. Vår favoritpark!

Hoppas ni får en lika underbar resa som vi hade!
Av Annl
1 juli 2012 16:05
Vi har hittat "våra" condosar på de vanliga hotellbokningsajterna och även via Sembo som kan vara värt att kolla. Eller googla på condo och Florida eller något sådant.

Busch Garden som någon tipsade om är rejält kul.
Citerat från marialarsson_1:
Tack för tipsen! Ang hyra av lägenhet så tycker jag att de sidor jag varit inne på mest har stora hus till uthyrning för 8-10 pers och då blir det lika dyrt som hotell. Men jag kanske kollar fel? Har du nåt bra tips på var jag hittar lägenheter?
Av Lindak
2 juli 2012 14:21
Hej!

Befinner mig just på liknande resa och tycker nog att bästa tiden var att bo i hus. Vi hade egen pool, barnen kunde bada när som helst, vi såg dem även om vi fixade frukost osv. Bo på hotell är trevligt men även om man bara är på rummet i bland var det skönt med lite yta. Just nu när man bor i ett rum hela familjen betyder det att alla lägger sig samtidigt. Resulterar till att föräldrarna sover mer än vanligt och barnen mindre:)!

Många ger rådet att inte ha för många stopp, vilket jag håller med. Det är skönt att ha flera dagar på samma ställe.

Linda
8 juli 2012 22:35
Tack för alla svar! Just nu ser det ut som om vi lägger upp rutten så här:

1Fort Lauderdale
2 Fort Lauderdale
3 Lime Tree Bay, Florida Keys
4 Lime Tree Bay, Florida Keys
5 South Beach Miami
6 South Beach Miami
7 South Beach Miami
8 Treasure Island
9 Treasure Island
10 Treasure Island
11 Treasure Island
12 Treasure Island
13 Treasure Island
14 Treasure Island
15 Orlando
16 Orlando
17 Orlando
18 Orlando
19 Orlando
20 Orlando

Är lite osäker på om vi lägger för lite tid i Miami/Keys om det är så att vädret är bättre där i januari än längre norrut. Och sen vet jag inte om vi behöver så mycket tid i Orlando. Tror vi kommer gå till 3 parker. Men det kanske är bra att ta shoppingdagar där för att slippa släpa runt på allt i 3 veckor?
18 juli 2012 14:38
Hei

Jeg ville nok bruge mindre dage i Orlando, og tage lidt af Golf Kysten med da der er så smukt der.
Men det er jo min mening.

Hvis du mangler inspiration til jeres tur kan du evt. kigge på min blog:
http://miamisobe.dk

Alle hotel priser stiger meget på helligdage, og det er lige meget om du bestiller dem i forvejen.

Med venlig hilsen
Andreas Andersen
http://miamisobe.dk - Oplevelser i Florida
Av Annl
18 juli 2012 15:21
Kapa någon dag i Orlando och lägg till en dag i Miami - det är mitt förslag.
29 jan. 2013 21:20
NU är vi hemma igen och så här blev det:

Först av allt - Tusen tack för alla tips från Reseguiden! Oerhört värdefullt! Rutten blev inte riktigt som jag skrev i tidigare inlägg utan så här (antal nätter inom parantes): Ft Lauderdale (3), Key West (3), South Beach (2), Treasure Island (6), Orlando (6).

Trots att jag var beredd på det hamnade jag direkt i en situation då hyrbilen skulle hämtas ut hos Dollar på Ft Lauderdale flygplats! Damen försökte lura på oss extraförsäkring för 100 dollar och ett SunPass för 100 dollar. Efter nästan 20 timmars resa är det inte riktigt vad man behöver... Efter lite tjafsande fick vi bilen och enligt damen "en anmärkning för mitt uppförande" i protokollet... ;)
SunPass köpte vi dagen efter på Publix (supermarket) för 5 dollar (!!!) och förde över pengar via internet att "betala av med". Så det sparade oss 95 dollar. Otroligt smidigt!

Fort Lauderdale spenderades på stranden (inte direkt badväder de dagar vi var där), vi åkte en runda till Sawgrass Mills och nyårsafton blev det en ganska medioker restaurang. I efterhand var detta nog den tråkigaste destinationen. Dock var vi nöjda med att vi tog 3 nätter här, det gav både oss och barnen möjlighet att komma in i nya tidsrytmen.

Key West var fantastiskt! Tropisk värme var skönt för vintertrötta kroppar, underbart hotell (Parrot Key) och mysiga omgivningar! Dock lång resväg, så även här var vi glada att vi tog 3 nätter! Minst nöjda var vi med "Conch train", dyrt sight seeing-tåg som vi var tvugna att hoppa av halvvägs eftersom vi hoppat på vid en station som inte var startstationen. Nöjdast var flickorna som fick flätat sina hår här. Och jobbigast upptäckten var när vi inte hittade bilen för att fylla på parkeringsavgiften! (Jo, vi hittade den, på en annan gata än vi mindes att vi parkerat på...;))

South Beach var också fantastiskt! Härligt att uppleva lite puls och vi gillade Miami skarpt även om vi bara spenderade två nätter här! Hoppas vi kommer hit igen! De stora kryssningsfartygen i hamn såg fantastiska ut.

Vägen genom Everglades var fantastiskt spännande med både fåglar och framförallt de hundratals alligatorerna som låg ut med vägen! (Vi tog den södra vägen, inte alligator alley).
Treasure Island uppskattade vi för att vi hyrt condo och äntligen kunde laga lite mat, fixa egen frukost och få tvätta upp familjens kläder... Även om det är kul att bo på hotell så är det supersmidigt att bo i lägenhet med barn! Hittade vår via HomeAway. Vi hade tur med vädret och hade runt 30 grader trots att det var början av januari. Mycket strand, bad, shopping på Tyron Square Mall, Busch gardens etc.

I Orlando hade vi bokat villa med egen pool och det var naturligtvis en hit för barnen! Vi var på Magic Kingdom, Islands of Adventure och Sea World. Bra val för vår familj. Vi hade planerat in "vilodagar" mellan besöken och det var klokt. Både barn och vuxna är ganska möra efter en heldag på en park, så då var de skönt med sovmorgon och slippa ställa klockan för att vara på plats i nästa park dagen efter.
Shoppade en del på Premium Outlets och Buena Vista Factory stores. Önskade dock att vi hunnit med en dag på Florida Mall också. Outletsen ser i stort sett likadana ut (samma butiker).

Resan var helt fantastisk och vi längtar redan tillbaka till Florida! Många har frågor om budget och vad man ska räkna att det kostar. Så här blev det på ett ungefär för oss: Flyg 24.000:-, boende i snitt 1000:-/natt för 4 pers, hyrbil med bensin ca 8500:-, mat inkl frukostar, restaurangbesök, glass, kaffe, etc ca 10.000:- för 3 veckor + parkbiljetter och shopping.

Hoppas detta kan hjälpa någon annan i sina planer! :)
29 jan. 2013 22:33
Kul att läsa en rapport och att resan blev så lyckad!

Ännu fler Floridafrälsta :-)

Första gången jag hört om "anmärkning" för uppförandet hos biluthyrarna men de förnekar sig verkligen inte för något, trist!
Av Maddeck
30 jan. 2013 09:41
Hej

Kul att resan blev lyckad, men vad annat kan den bli om man åker till Florida =)
Och det är alltid trevligt med en rapport!

Men här kommer en fråga, Sunpass, hur funkar det egentligen?
Vi har alltid kört cash, men tänkte köra Sunpass denna gång för det verkar som "cashfilerna" försvinner alltmer.

Man köper alltså Sunpass på en supermarket, fyller man på pengar i förväg eller i efterhand? Mer info om hur detta funkar tack!
Vill inte heller stå och fundera på detta när vi hämtar ut hyrbilen efter ett dygn på resande fot...
Man vill ju inte få en prick i protokollet ;)
30 jan. 2013 09:53
Citerat från maddeck:
Hej

Kul att resan blev lyckad, men vad annat kan den bli om man åker till Florida =)
Och det är alltid trevligt med en rapport!

Men här kommer en fråga, Sunpass, hur funkar det egentligen?
Vi har alltid kört cash, men tänkte köra Sunpass denna gång för det verkar som "cashfilerna" försvinner alltmer.

Man köper alltså Sunpass på en supermarket, fyller man på pengar i förväg eller i efterhand? Mer info om hur detta funkar tack!
Vill inte heller stå och fundera på detta när vi hämtar ut hyrbilen efter ett dygn på resande fot...
Man vill ju inte få en prick i protokollet ;)
Här kan man köpa Sunpass: https://www.sunpass.com/sunPassRetailers
Så här funkar det: https://www.sunpass.com/pdf/MANUAL_E.pdf
30 jan. 2013 10:38
Jag fortsätter helt enkelt att fråga på ang SunPasses... Kan man klara sig utan? Är det tull på alla vägsträckor eller bara highways, broar, tunnlar o dyl? Blir det mycket dyrare cash? I länken kan man läsa att på rental cars skickas räkningen till hyrbilsbolaget och de debiterar ens kort. Är det bara om man inte har ett sånt här Sun Pass? Kanske konstiga frågor, men för en Floridanybörjare så blir man ju fundersam och det är ju alltid bra att ha koll på läget innan så man förhoppningsvis slipper att hamna i mindre roliga situationer som beskrevs ovan! Trevligt med summering av hur resan blev. Hoppas kunna tillföra ngt liknande för andra när vi är hemma igen! Mvh FamFis
30 jan. 2013 10:46
Här finns en lista på betalvägar, det är absolut inte alla utan mest motorvägar och broar. man ser också vilka vägar man inte kan betala kontant på. Man ser också vad de kostar med och utan SunPass. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_toll_roads_in_the_United_States#Florida

Har själv lite info. om att köra i Florida här http://www.floridasidan.se/FlTra.php

Om man har sunpass ska inte biluthyraren debiteras, man kan registrera registreringsnumret på SunPass hemsida under hyrperioden för att minska risken för fel.

Glöm inte ta av SunPass ur bilen (ettikett på rutan eller dosa) vid återlämnandet och att avregistrera bilen från kontot.
30 jan. 2013 11:09
Tack!!!! Blev klokare och ska kolla vidare på länkarna!
30 jan. 2013 12:11
Kanske borde förtydligas en del?

Biluthyrarna har olika sätt att debitera.
Dollar & Thrifty debiterar $7,99 per dag, dock max 41,99 per vecka. I detta ingår alla tullar och inget debiteras utöver det man betalt. man måste välja vid bokning eller uthämtning om man vill ha tjänsten eller inte. Skulle man välja bort tjänsten men ändå köra i en fil för elektronisk debitering (utan egen SunPass) får man betala en avgift på upp till max $105.

AVIS, Budget, Hertz, Alamo m.fl tar $2,95 per dag med en maxavgift på 14,75/månad. Sen blir man debiterad för vägtullarna, samma pris som kontant (ingen rabatt). Man behöver inte välja om man ska ha tjänsten i förväg utan den aktiveras vid första användning, detta kan eventuellt innebära problem med fel om man själv köper en SunPass.

Köpa själv verkar fungera men egentligen är detta enbart för boende i USA & Kanada.
Här köper man en SunPass för $4,99 (klisterlapp) eller $25 (dosa). Man ska sen registrera sig och lämna ett kortnummer. Man måste ladda på pengar på kortet i förväg eller välja automatisk laddning (att det alltid ska fyllas på upp till ett visst belopp från ens kreditkort, man kan även fylla på kontant i butiker. Man får med denna lösning rabatt på tullarna. Nackdelen är alltså att man måste köpa ett SunPass och att pengar måste fyllas på.

Kör man väldigt mycket kan det bli billigast med Dollars lösning med ett fast pris. Annars blir en etikett billigare. Dock är Avis med fleras lösning smidigast och kostar inte så mycket extra.
Av Pebles
30 jan. 2013 12:30
Vad kul att läsa om er resa!
Förstår att ni har haft det underbart, men man är ju inte förvånad för ni har ju varit i Florida!
Ända nackdelen med Florida är att man vill dit igen ;o)

Vi råkade ut för samma sak som er när vi skulle hämta ut vår bil hos Dollar!
En mycket otrevlig man sa att för att kunna köra i Florida var vi tvungna att köpa deras SunPass för det gick inte att betala med kontanter på betalvägarna. Precis som ni var vi trötta efter en lång resa och efter mycket tafsande hit och dit blev det att vi betalade $88 för vårt SunPass. Mycket pengar, men det är inte så lätt när man står där och inte vet hur det fungerar......

Nu ska vi tillbaka till Florida under sommaren och har denna gång hyrt bil genom budget.
Tackar för Floridasidans upplysningar om SunPass! Denna gång är vi mer förberedda när vi kommer dit!
30 jan. 2013 13:01
Jag skulle vilja förtydliga det där med hur sunpass/epass aktiveras.

De aktiveras ju inte om du väljer att köra genom en tull där du betalar själv i en bemannad hytt, utan då du kör genom en station där enda valet är att bilen har sunpass.

VI hyrde från AVIS i somras och där aktiverar man själv om man vill dra igång SunPass (eller om det möjligen hette e-Pass). Den sitter upptill bakom backspegeln. Den aktiveras alltså inte automatiskt bara för att du kör igenom stationen i sunpassfilen. Det är en skylt i filen där du kör som visar rött eller grönt beroende på om passet är aktiverat eller ej.

Vi råkade köra upp på en tullväg och valde efter det att aktivera passet, det blev enklast så. Vi blev debiterade runt $25 - mycket mindre än vi var beredda på.

Tänk på att den fräcka bron Sunshine Skyway Bridge är betalväg om ni vill åka den! :)

Ytterligare en sak som kan förvilla när ni kör där - det finns både e-pass och sunpass och det står när du kör in vilken av passen (eller båda) som gäller. Jag TROR dock att båda funkar överallt, att det bara är olika typer. (kanske beroende på county?) Vi hade inte samma pass som det stod skyltat när vi körde längs västkusten (på eller efter Sunshine skyway Bridge).
30 jan. 2013 14:46
Citerat från nisse2ears:
Jag skulle vilja förtydliga det där med hur sunpass/epass aktiveras.

De aktiveras ju inte om du väljer att köra genom en tull där du betalar själv i en bemannad hytt, utan då du kör genom en station där enda valet är att bilen har sunpass.

VI hyrde från AVIS i somras och där aktiverar man själv om man vill dra igång SunPass (eller om det möjligen hette e-Pass). Den sitter upptill bakom backspegeln. Den aktiveras alltså inte automatiskt bara för att du kör igenom stationen i sunpassfilen. Det är en skylt i filen där du kör som visar rött eller grönt beroende på om passet är aktiverat eller ej.

Vi råkade köra upp på en tullväg och valde efter det att aktivera passet, det blev enklast så. Vi blev debiterade runt $25 - mycket mindre än vi var beredda på.

Tänk på att den fräcka bron Sunshine Skyway Bridge är betalväg om ni vill åka den! :)

Ytterligare en sak som kan förvilla när ni kör där - det finns både e-pass och sunpass och det står när du kör in vilken av passen (eller båda) som gäller. Jag TROR dock att båda funkar överallt, att det bara är olika typer. (kanske beroende på county?) Vi hade inte samma pass som det stod skyltat när vi körde längs västkusten (på eller efter Sunshine skyway Bridge).
Ja man använder ju den när man kör i en fil för elektronisk debitering inte annars så klart :-)

Den ska aktiveras automatiskt, finns det en strömbrytare så man kan slå av den så är det ju bra men antagligen har de glömt sätta på den om er var avslagen.

Det är olika företag som driver betalstationerna/vägarna men passet fungerar på alla.

Från AVIS hemsida:

State of Florida
In the state of Florida the renter has the option of using Sun-Pass Only, ePass Only, and Leeway high-speed lanes. When a renter utilizes these high-speed toll lanes, the toll system identifies the car and charges the standard non-discounted fee for toll roads as published by the toll authority, plus the convenience fee of $2.95 per day ($14.75 maximum per month). The fee will be posted to the credit card you used on your rental. Effective February 19, 2011, Florida's Turnpike no longer accepts cash payments for tolls on the southernmost 47 miles of Florida's Turnpike (Homestead Extension) in Miami-Dade County (Milepost 0 to Milepost 47). By driving on this road you opt-in to use of Avis e-Toll.

Man ska också tänka på att även om man bara använder sunpasset i hyrbilen en gång under tiden så verkar det som att man debiteras man för alla dagar man haft bilen.

Ett tips jag läst på annat håll är att man kan fästa etiketten fortfarande i sin förpackning (om man köper det, den är ju billigast) med tejp på rutan istället för att klistra dit den, då kan man ta hem den och använda den på nästa resa. Antagligen också lättare att få rutan ren då.
30 jan. 2013 19:56
Jag ska inte dividera emot du har förmodligen rätt ;), men oavsett vad som står på deras sida så tyckte jag nog att lappen som sitter på apparaten formulerad som så att "om ni slår på den så...o s v...". Men det kanske är olika regler för Cool cars och vanliga avdelningen. Så, nu lämnar jag det därhän. :)

Den som hyr lär ju märka och det kan då vara bra att ha i bakhuvudet :)

Bra, tack, det där med att det är olika men allmängiltiga pass :)
30 jan. 2013 20:20
Det fungerade ju som Du skriver för er, det är ju bara konstigt om de skriver en sak ock det funkar på ett annat men det skulle i.o.f.s. inta vara första gången.

Som Du säger är det ju bra att veta att det kan variera lite hur det funkar.
30 jan. 2013 20:46
Så här funkade det för oss: Efter att vi köpt "klister-Sun-pass" för 4.99 så loggade vi in på deras sida, betalade (15 dollar) med kort och matade in hur länge kortet skulle gälla. Vi tyckte detta var smart, för då vet man att ingen annan använder det efter att lämnat hyrbilen (om man nu skulle glömma riva loss det från rutan och ta det med sig). När vi sedan passerad tullarna körde vi i SunPass- eller EPass-kön (osäker på namnet, men tror det hette så på vissa ställen). Första gången vi såg EPass i Orlando trodde vi inte att det funkade med vårt SunPass. Vi körde i cash-kön, men när vi kom fram lyste gröna lampan och det stod "paid", så då var det bara att passera. En annan gång var vi osäkra på om det fanns pengar på kortet, körde i cash-kön, även då lyste lampan och kontrollanten vinkade förbi oss.
Ibland körde man ju väldigt snabbt och märkte knappt att man passerade en tull. Vi loggade in ett par gånger under resan och såg att det dragits pengar av de 15 dollarna vi laddat med. Har inte exakt koll på hur mycket som drogs, men mindre än 15 dollar iallafall för en resa Ft Lauderdale-Key West-Miami-TreasureIsland-Orlando med omnejder.
Av Maddeck
30 jan. 2013 21:45
Tack för alla suveräna svar ang sunpass!
Nu känns det ju som jag har stenkoll på detta:)
30 jan. 2013 21:46
Helt suveränt att få bekräftelse på att det funkar bra att göra så!

Bra också att veta att det fungerar även i kontantfilerna :-)

Läste någonstans att de 4.99 man betalade skulle finnas på kontot sen så själva sunpasset i princip är gratis, var det något ni tänkte på?
30 jan. 2013 21:57
Citerat från floridasidan:
Helt suveränt att få bekräftelse på att det funkar bra att göra så!

Bra också att veta att det fungerar även i kontantfilerna :-)

Läste någonstans att de 4.99 man betalade skulle finnas på kontot sen så själva sunpasset i princip är gratis, var det något ni tänkte på?
Nej, det tror jag inte. Ska se om jag kan leta upp vårt SunPass så jag kan logga in och kolla.