Bra boende KL-Langkawi-Koh Lipe

Av Uleh
20 feb. 2019 16:40
Visningar: 612
I november eller december åker vi till KL-Langkawi-Koh Lipe är det någon som kan tipsa om mysiga boenden, inte alltför
dyrt och lyxigt?
Av Erik777
20 feb. 2019 17:14
Åker till KL minst två gånger per år, brukar oftast bo i Brickfields nära KL Sentral. MyHotel är flärdfria men allt man behöver finns. Finns tre olika hotell i den kedjan i grannskapet. Är oftast bara i KL några dagar och då är det skönt att ha nära till Sentral med både fjärrtåg och flygtåg och -buss. Bästa hotellet vi bott på är dock hotell W, som ligger nära KLCC. Men fördelarna med att bo nära Sentral överväger oftast. Gillar dessutom att äta indisk mat i Brickfields.

Bara varit på Langkawi en gång, bodde då på AB Motel, billigt och med bra läge i Pantai Cenang. Precis vid stranden och nära till butiker. Dock ingen pool.

När man hyr billiga hotellrum i Malaysia via olika bokningssiter så finns det en fälla man kan gå i. Om det inte uttryckligen står att rummet har fönster med en utsikt, så kan man utgå från att man får ett fönterlöst rum!
Av Sierra
21 feb. 2019 11:07
Malibest Resort på Langkawi ligger på Cenang Beach och erbjuder olika typer av boende, bl a familjerum, till bra pris. Frukost ingår ej men finns i restaurangen och på restauranger runt omkring. Pool finns.

Boende på Lipe är relativt dyrt men kolla in Blue Tribes Garden Resort som ligger direkt på Pattaya Beach. Mysigt och rimliga priser. Familjerum,
http://www.bluetribeslipe.com/sv/homepage.html
21 feb. 2019 11:34 (redigerad)
Hej,

Jag kom hem för knappt två veckor sedan från precis dessa platser. Ni kommer att ha det riktigt bra! Inget av dessa boenden är jättebilliga men ni får själva avgöra vad ni tycker om priserna. Jag tyckte i alla fall de var värda varje krona och åker gärna tillbaka till alla tre. :)

I KL bodde vi på Maya Hotel som vi tyckte låg perfekt. Gångväg till mycket och nära the Petronas Twin Towers och några minuter ifrån en MRT. Jag har även bott på Impiana Hotel för några år sedan och kan även rekommendera det hotellet.

På Langkawi bodde vi på Nadias Hotel. Bra läge och fina rum på Cenang Beach Det fanns en inomhuspool som vi aldrig använde. Det enda var väl att frukosten var lite tråkig. Mitt tips på Langkawi är definitivt att hyra en moped och utforska ön. Den finaste stranden är definitivt (enligt mig) Pasir Tengkorak Beach, den är väl värt ett besök.

På Koh Lipe bodde vi på Bayview Sunset på Sunset Beach. Såå mysigt! Vi hade en seafront bungalow som är lite dyrare men fanns även garden bungalows som är lite billigare. Sunset Beach är den lugnaste stranden på Koh Lipe men på 10-15 minuters promenad befinner ni er mitt på Walking Street.

Bilder från alla platser och från våra rum hittar du förresten på min blogg http://ilovetravelling.blogg.se/

Lycka till med planerandet :D