Hitta hotell på Langkawi

Jämför och boka hotell från alla ledande hotellsajter - Booking.com, Hotels.com, Hilton, Agoda, Amoma, Sembo, Scandic ...

Om Langkawi Malaysia, Asien

Langkawi är en av världens vackraste ögrupper och här får du njuta av förtrollande natur, välkomnade människor, häftig kultur, god mat och spännande upplevelser i tropisk sol och värme.

Langkawi är en riktig solskenspärla med temperaturer som inte går under 30 grader. Huvudön är Pulau Langkawi och här finns allt du behöver för en lyxig semester. Njut av solen på kända stranden Pantai Cenang och gå sedan till någon av de många restaurangerna intill. Här finns stort shoppingutbud, många mysiga barer och möjlighet till att prova olika vattensporter. Underwater World är spännande för barnen att besöka, och för de vuxna finns det spabehandling. Pantai Tengah är en annan populär strand som är snäppet lugnare och Pantai Kok är en välbesökt familjestrand. Gör en utflykt med båt till någon av de närliggande öarna och spana på delfiner och sköldpaddor. Pulau Payar är en populär plats för dykare med häftiga undervattensmiljöer. Promenera på Sky Bridge, hängbron 100 meter upp i luften och prova en de brantaste linbanorna i världen som leder upp i bergen. Strosa i Oriental Village och dess mysiga butiker och vandra till vattenfallet Telaga Tujuh. Nattmarknaden i staden Kuah är också ett måste att besöka. Shoppingen är mycket prisvärd på ön, både när det gäller mat och andra varor.