Boka i förväg?

Av Atjima
30 okt. 2015 22:15
Visningar: 56
Undrar.... vi landar 12.15 i Hat yai. Buss+båt avgår 13 från flygplatsen där och går till Pak bara, sen båt ut till Koh lipe. Nu till frågan, är det värt att chansa på att förboka på tex thaibeachtravellers buss+båt kl 13. Eller ska vi ha is i magen och chansa att biljetter/plats finns. Tänkte ifall ngt skulle vara försenat och vi inte hinner med 13 bilen/bussen. Då finns ju även möjligheten att ta en dyrare variant, taxin till Pak bara, så man är där innan båten avgår. Kan det hända att bil+båt kl 13 blir fullbokat? (Gäller i början av januari)
Av Sierra
1 nov. 2015 07:53
Du kan inte hoppa på thaibeachtravellers buss om du inte bokat. Du måste ha biljett. Jag tror ni hinner.

För att vara säker kan du, som du säger, boka båt och ta en taxi på flygplatsen eller varianten taxi/båt hos thaibeachtravellers.

Taxi tar 3 pers och är ni så många är det samma ung pris som minibuss/båt. Ni får dock inte ha för mycket bagage. För två pers är det perfekt.
Av Atjima
1 nov. 2015 17:14
Hej igen! förstår att jag måste boka en bil+båt biljett innan med dem för att få följa med på thaibeach travellers resa till Koh LIpe. Men det var först en fråga om du trodde vi skulle hinna. Om inte ngt inträffar tycker jag med att vi borde hinna. Men det var mest om man skulle strunta i att boka i förväg (1880 THB) och sen snabbt boka när vi landat i Hat yai, då man ser om man hinner med bilen. Om man inte inte skulle hinna med bilen kl 13, så kunde man ju i så fall boka (3260THB) eller dela taxi med någon. Men det är kanske är tight att hinna fixa wifi till paddan o boka. Så det lutar nu nog åt att vi bokar bil+båt hemifrån och chansar på att vi hinner.
Av Sierra
1 nov. 2015 17:30
Det går inte att boka online samma dag du önskar åka så det är inget alternativ.
Av Atjima
5 dec. 2015 20:07
Du skriver att man inte kan boka online samma dag, men kan man boka på plats samma dag? Är fortfarande valet o kvalet om vi ska boka buss+båt i förväg, Jag tycker vi borde hinna med planet som landar 12.15 och en checkar in oss till båten och den andra hämtar väskor...
Eller finns möjligheten att man kan haffa en bil bara sådär???
Av Sierra
5 dec. 2015 23:08
Du kan inte boka thaibeachtravellers buss på plats vid flygplatsen. Du måste ha en voucher att visa chauffören som inte säljer biljetter..

Däremot är det inget problem att ta en annan taxi/minibuss som tar er till Pak Bara Pier, men då får ni köpa biljett till båten där eller om ni bokar den online tidigare. Sista speedboat transfer avgår piren 15:30.