Billiga hotell i London

15 sep. 2010 20:09
Visningar: 2052
Tycker det här med att söka resor kan vara väldigt klurigt så jag undrar om ni vet något billigt hotell i London. Svårt att veta hur standarden är när man aldrig varit där och jag vågar inte alltid lita på beskrivningen. Helst något hotell vid Paddington station/ hyde park. Har inte jättestora krav men det ska inte vara ett skitigt hotell och vill gärna bemötas av en vänlig personal. Vi är förmodligen fem stycken som ska åka så vet ni kanske även något rum för fem personer?
Av Ukunda
15 sep. 2010 20:49
Hej! Jag har samma svåra uppgift som du nämligen att hitta ett rent,centralt boende till vettigt pris nära Paddington. Jag har verkligen letat länge men det slutade med att jag bokade samma ställe som vi bodde på i fjor i oktober. Ett superbra rent och vänligt B&B med kanonfrukost . Det ligger vid King´s Cross med utmärkta buss och tunnelbanelinjer alldeles bredvid. Vi gick också ner till Trafalgar och Themsen men det kändes i fötterna dagen efter.
Kolla in : Alhambra hotel London, Läs gärna också på Tripadvisor. Om någon har ngt bättre nära Paddington så vill jag gärna veta. Vi landar på Heathrow den här gången och då är det bara att stiga på Piccadillyline och stiga av på KIng´s Cross en timme ca senare. Till ett pris av 4 pund om man inte har Oyster Card. Jag kan i alla fall vramt rekommendera Alhambra!
17 sep. 2010 11:04
Hej,
Som bekant, billigt kan betyda olika saker. Men du ställer samma krav som jag brukar göra när jag måste välja hotell, så jag förstår vad du menar. Royal Norfolk och Rose Court är kanske två bra val, men du kan alltid läsa andra gästers recensioner. Ett tips är att söka på http://sok.hotellin.se/City/London.htm?label=L. På vänster sidan kan du välja "Alla avstånd från" - t.ex Paddington då begränsas sökningen just till det området.
/M.
Av Peter_o
17 sep. 2010 15:34
Vi bodde på :ASCOT HYDE PARK, 11 CRAVEN ROAD alldeles vid Paddington Station i våras. Helt OK hotell.

/PeterO
21 sep. 2010 23:39
Hej!
Jag kom hem från min Londontripp idag och London är helt fantastiskt!
vi bodde på Astor hyde park hostel, det är åldersgräns mellan 18-35, så det är ganska ungt folk. Finns från dubbelrum till upp till 12st i varje rum tror jag. Jag bodde i ett 6-bäddsrum och det var riktigt fint! Var riktigt bra frukost och kostade 16pund per natt vardagar och 18 helgerna =)
ca 10 min till närmaste tunnelbanestation men tog bara ca 30 min att gå till oxford st. Bussen går dock nästan utanför dörren =)

Hoppas det hjälper dig!
29 sep. 2010 14:34
Tack för tipsen, måste ju lyckas hitta något nu!:)