Barer och nattklubbar / Gratis internet i LONDON ?

29 mars 2010 19:12
Visningar: 2624
Hejj,

Vi är två flickor på 20 år som kommer att åka till London vecka 15 (12-18.4). Vi kommer att bo på ett hostell nära centrala London. Nu undrar jag om ni har några tips på bra barer och nattklubbar någonstans i London? Krav är väl att vi som 20-åringar kommer in, att det inte är allt för dyrt (vi är studeranden med små budjeter) och att de spelar bra musik där (sånt som man kan dansa till osv).

Jag undrar även om det finns några ställen där man kan använda gratis internet?

Om ni har några andra tips om vad som helst, tar jag gärna emot dem :) Speciellt om det är sånt som passar en liten budjet :D
Av Emelie
30 mars 2010 14:04
Halloj!

Underbara London har mycket att erbjuda & forutom en hel del sightseeing sa tycker jag just nattlivet ar bland de basta med staden!
Finns alla sorters klubbar for olika smaker av musik, inredning, klass, aldrar mm
Det mest populara omradet for klubbar & barer ar runt Leicester Square i centrala London. Har hittar du ganska "vanliga" klubbar nar det galler priser, de spelar ganska comercial musik (popular musik som spelas pa radio) och medelsaldersgransen ligger runt 20+ aldern. Runt LS gar alltid mangden promoters som forsoker fa in dig pa just deras klubb, glom ej id.
I Mayfair & South kensington finns desto fler "inne klubbar" var det kostar betydligt mer, var genomsnittsaldern ar hogre och var det kravs gastlista el bord for att komma in. I Farringdon ligger de storsta techno-house diskoteken som har oppet till 7-8am, i soho finns manga gay klubbar, i Elefant & castle ligger det populara ministry of sound, & runt Camden ligger manga rock barer.
Internet kostar pa de flesta internet cafen 1£/h. Om du ar bosatt i England kan du ansoka om bibliotekskort & anvanda natet pa bibblan, men detta kraver prof of address.

Om du har specifika onskningar angaende musik el annat ar det bara hora av dig, sa kan jag skriva ner nagra klubbnamn, plats osv.

Have fun,
Emelie
30 mars 2010 17:41
Citerat från emelie:
Det mest populara omradet for klubbar & barer ar runt Leicester Square i centrala London. Har hittar du ganska "vanliga" klubbar nar det galler priser, de spelar ganska comercial musik (popular musik som spelas pa radio) och medelsaldersgransen ligger runt 20+ aldern. Runt LS gar alltid mangden promoters som forsoker fa in dig pa just deras klubb, glom ej id.
Det låter ganska perfekt, vi kräver inte så mycket mer än vad det verkar finnas på det området :D Commercial musik, som du kallar det, är väl ungefär vad jag menade med musik man kan dansa till. Har du några exempel på klubbar som passar våra krav? :)

Kan du berätta något mer om Ministry of Sound? Har du själv varit där nån gång?
Av Emelie
31 mars 2010 10:25
Ministry of Sound är en klubbkedja som finns på fler ställen världenöver.
Ministry of Sound i London ligger i Elephant & Castle (zon 1, söder om floden, ca 10min med buss från Trafalguar Square) och består av 3 stora rum. Det spelas mycket dance-electonisk-techno musik, det har öppet till 7-8am & kostar vanligtvis 20£. Det finns en VIP avdelning, när det börjar ljusna på morgonen kan man köpa nygrillade hamburgare mm i trädgården & det kommer ofta kända djs från olika platser i världen för att spela på klubben. jag har varit där ett antal gånger, känner av managerna så vi får alltid gratis inträde & vip behandling :D är tyvärr inte i London nu, annars kunde jag ha tagit med er dit...

I Leicester Square finns mängden klubbar med comercial populär musik. När jag först kom till staden gick jag ganska ofta till "Storm" & "zoo bar" - båda ställena klubbar som ligger precis vid torget. Har öppet till 4am & som tjej bör ni max betala 10£ (promoterna försöker alltid få en att betala ett överpris då de får mellanskillnaden men det går absolut att pruta!). Annars finns även klubbarna Cafe de Paris, Ruby Blue & Metra vid Leicester Square som är helt ok. Tiger Tiger & Sports bar är också schyssta klubbar, ligger vid Hay Market (Trafalguar Square). Jag skulle hålla mig borta från Sirocco samt On & On, om jag vore er.

Trevlig resa!
Diskussionen är stängd för nya svar