Resealbum: Fjorton dagar i Palma Nova på Mallorca.
Visningar: 222

En lång promenad.

En liten historia följer. Vi skulle åka med bussen tillbaka till Palma Nova. Vid ett föregående tillfälle hade vi gått en gata förbi den gamla järnvägsstationen och upp en längre väg. Där låg då bussändhållplatsen. Men, se det gjorde den inte nu längre. Numera är det en jättestor bilparkering.

Vi gick och vi gick, för vi såg en buss med samma nummer, som vi hade åkt in till stan med, svänga till vårt höger. Vi trodde ju då, att hållplatsen hade flyttat och att vi skulle se bussarna stå och vänta på oss. Ingen hållplats!

Till slut frågade vi en man med hund, var hållplatsen låg. Jo, ni ska gå dit och dit, sa han och gestikulerade med händerna. Det var ju lite dåligt, att vi inte riktigt förstod honom. Men han var SÅ vänlig och följde oss en bit och visade vart vi skulle ta vägen.

Vi skulle alltså gå den här långa parkvägen ända fram till den gamla stationen i den förra bilden. där fanns det en nergång till underjorden och minsann fanns inte bussarna där. Vi kom alltså tillbaka till Palma Nova igen, tack var honom.
Plats: Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
Bilden tagen: 8 juni 2009