Resealbum: New York IGEN
Visningar: 480

Jag och Jenny åker Cykel"droska"

Å här sitter man en gryt solig dag o piskar på en stackars man som cyklar för glatta livet samtidigt som han berättar om vilken kändis som bor var och hur många filmer det spelas in i Central Park osv.
Plats: New York, New York State, USA
Bilden tagen: 21 maj 2010
Kommentarer
6 juli 2010 09:03
Hej! Det kostade runt 60 dollar/droska så det är ju inte gratis, men en kul grej att göra. Prisläget på mat/dryck är högt får jag nog säga, många andra säger lågt men det är det inte enligt mig iaf. En lunch/middag nere i Little Italy (Pasta och en kall öl eller ett glas vin) kostar ca 25 dollar och sedan kommer ju "graditude" på runt 20% utöver det. Den där dricksen är en stor del av budgeten eftersom den är så pass hög och tillkommer på all mat/dryck/taxi osv. En frukost ute på ett hak kostar ca 10-15 dollar om man vill ha bagel, en latte o ett glas juice eller något. Det finns dock mindre ställen som serverar enklare frukost, bagel/kaffe för 4 dollar så kan man tänka sig ett enklare ställe så behöver det inte kosta så mkt. Och drar man sig från huvudgatorna så är det ju bra mkt bättre priser! Kläder/skor o annat i shoppingväg är förhållandevis billigt och det är ju det som är så galet kul där. Shoppa, shoppa, shoppa! Kul att du kommer ha en son där nu ett tag - hade det varit jag så hade jag åkt dit ett par veckor, det kan jag lova! Sköt om dig!
Av Banphe
6 juli 2010 08:52
Trevligt, fanns inte när vi var där -87, snart ska min son dit och plugga. Vad kostade det att åka cykeldroska och hur var prisläget där nu?