Londonweekend under 2000

Stine
Medlem sedan 2011, besökt 19 länder

London är en av de mest populära weekendstäderna att besöka bland oss svenskar. Det är lätt att förstå varför, och nu under vårmånaderna är staden ljuvlig. Här visar vi dig hur du får en Londonweekend under 2000 kronor.
Publicerad 9 mars 2015

Vill du resa till London i vår, men kanske inte har sparat ihop så mycket pengar och vill hitta en så billig resa som möjligt? Vänta inte längre, vi har letat fram billiga flygbiljetter och rimliga hotell i storstadsfavoriten. Prislappen för flygbiljetter och två nätter på hotell blir maximalt 2000 kronor per person när två vuxna reser tillsammans. Resperioden är 9 mars 2015 till 31 maj 2015.


Billiga flygbiljetter till LondonBilliga hotell i London med minst 3 stjärnor


I Reseguidens sökmotor hittar du fler resor till London:
- Hotell
- Flyg
- Erbjudanden
- Paketresor till London under 2000 kronor

Om London England, Europa

Barnvänligt
Historia
Konst
Kultur
Matupplevelser
Shopping
Storstad

London är ett av världens populäraste resmål och lockar miljoner besökare året runt. Staden bjuder på allt från historiska sevärdheter till pulserande nattliv.

Genom London rinner floden Themsen och staden har många broar och tunnlar. London Bridge och Tower Bridge är två av de mest kända broarna och båda är öppna för turister. Det är nästan omöjligt att resa till London utan att uppleva historia och kultur. Gör ett besök i 1700-tals katedralen Westminster Abbey, där många brittiska kungar krönts. En kort promenad därifrån ligger sevärdheter som Big Ben, Brittiska Parlamentet och slottet Buckingham Palace. För den historieintresserade är ett besök på British Museum en mäktig upplevelse med artefakter från världens civilisationer.

London är även en metropol vad gäller nöjen. Se till att boka in en musikalföreställning på West End eller avlägg ett besök på originella Madame Tussauds. Besök den populära stadsdelen Shoreditch och flanera bland alla marknader och butiker. Brick Lane Market är väl värt ett besök om du gillar vintage och streetfood. Området är fullt av designerbutiker, barer och restauranger och på kvällen tar klubbarna och nattlivet över.

Hyde Park erbjuder en välbehövlig paus från det hektiska stadslivet. Här finns sjön Serpentine och flera promenadstråk, och för den hungrige finns flera restauranger och caféer.

En av få "gamla" bussar i trafik
1 / 44
Piccadilly Circus
4 / 44
Taxibil målad i brittiska flaggans färger.
6 / 44
Camden market
7 / 44
Sverige-Brasilien
8 / 44
London by night
9 / 44
Lutande gubbe i lurvig mössa
12 / 44
Telefonautomater
16 / 44
Street of Eternal Love
19 / 44
Vackert i London
20 / 44
Fish´n chips
22 / 44
Pubskylt på Tottenham Court road
25 / 44
The White Lion
26 / 44
Westminster Abbey
36 / 44
Canary Wharf
37 / 44
Ale, cider, meat
40 / 44
Inte utan mitt paraply
44 / 44