Ellinor

Kön / Ålder
Kvinna, 33 år
Bor i
Göteborg
Restyp
City slicker
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Förlovad
Besökta länder
19
Profilsida skapad
2007-10-31
Senast online
22 veckor

Det finns inget roligare än att upptäcka en ny plats. Jag brinner för storstäder – från London till New York eller Sydney. Tipsa mig gärna om snygga hotell, grymma restauranger eller spännande resmål.

Jag arbetade som webbredaktör på Reseguiden.se mellan 2008 och 2012 och fick förmånen att lära känna många trevliga medlemmar. Nu har jag gått vidare mot nya utmaningar och hänvisar därför till mina kollegor för eventuella frågor eller synpunkter rörande Reseguiden.se.

Redaktionella frågor hänvisas till redaktion@reseguiden.se medan frågor som rör forum och söktjänster skickas till vår support på medlem@reseguiden.se.

Ellinors besökta platser
Resealbum  (Visa alla 7 album)
En prisvärd och trevlig weekendresa till Budapest i mars 2012.
20 mar 2012|Weekend & Storstad
6
Bilder  (Se alla 261 bilder)
Gunillad
Gunillad säger i Ellinors diskussion "Vilket är ditt smultronställe?":
Vill lägga till några platser på denna långa lista! Trakten kring Jorm/Gäddede är oerhört vacker och innehåller flera guldkorn. Vildmarksvägen har redan nämnts. Men även det väldigt okända Hällingsåfallet. Man kan även fjällvandra med packhäst 2 eller 3 dagar från Jorm. Suveränt, då hästen bär all tung packning! Har skrivit om detta här: http://4000mil.se/index.php/vandring-med-packhast-i..
22 juli 2016 09:35 - Anmäl
Nudeln
Nudeln säger i Ellinors diskussion "Vilket är ditt bästa Greklandstips?":
Jag kan verkligen rekommendera Lipsi som ligger nära ön Patmos (vilken också är fin). Kos kan man vara utan... fördel dock att det går billiga flygstolar dit och det är enkelt att åka vidare mot Lipsi och Patmos därifrån. Jag har skrivit lite och lagt upp lite bilder från en resa jag och min sambo gjorde i september 2013 (bra temperatur i luft och vatten och mindre folk). http://www.jonasresor...
18 januari 2016 20:24 - Anmäl
Antalya
Antalya säger om Ellinors blogginlägg "Armani öppnar hotell i Dubai ":
Hej, jag heter Jalil, har bott i Dubai ca: 2 år. Har haft eget litet Svensk pizza & Restaurang i Dubai.jag har även jobbat även inom resebranschen i Göteborg. kan engelska Turkiska och persiska samt Svenska språket. har även buss-kort och taxi-legitimation. intresserar av att jobba i Dubai. kan tänka mig all jobb som kan erbjudas, restaurang jobb, Hotell bokning eller transport.
6 april 2015 12:29 - Anmäl
Axxoul
Så tar du dig billigast till Alperna
Fint! Vet att http://www.alpexpress.se finns, men har dock inte testat än..
21 december 2014 00:24 - Anmäl
Elias74
5 badorter i Montenegro
Elias74 säger om Ellinors guide "5 badorter i Montenegro":
hej! jag tänkte åka två veckor till montenegro och två veckor till Kroatien med bil med 3 barn och behöver veta allt som man kan göra och hur ska man planera bäst om någon ville hjälpa mig och hur ska man leta lägenheter för att hyra tack
2 juni 2014 23:45 - Anmäl
Guidebussen firar andra Advent
Vips så blev det söndag och det var dags för Guidebussen att sätta kurs mot Kiel och färjan Stena Scandinavica igen. På morgonen besöktes bland annat Beatlemania och den omtalade fiskmarknaden, som vi...
5 dec 2011
Diskussioner