Resa till Thailand

2 aug. 2006 16:50
Visningar: 296
Vi funderar på att flyga till Bangkok och resa runt i ca 2 månader. Ev, flyga hem från nåt grannland. Har någon bra tips hur man ska köpa biljetter. Ska man köpa en enkel till bangkok eller kan man köpa tur o retur och få boka hemresan senare.
Av Haikko
3 aug. 2006 09:45
Billigare att köpa t/r biljett än enkel.

En vanlig tripp för dom som är där i 2-3 mån är att resa runt Thailand, Laos, Kambodja, Vietnam och Malaysia och sen åka tillbaka därifrån man började och åka hem igen.

Tar ni er till Bangkok så åk till Ko San Road och få hjälp med bokning av biljetter mm för att ta er vidare till grannländerna runt omkring thailand.
Av Loranga
8 aug. 2006 11:42
Det är bättre att boka t/r för det kan bli riktigt dyrt. Försökte boka enkel till Beijing men de flesta resebyråer hade kunde inte göra det eller så hamnade priset på läjliga summor som 20000 för en biljett. Boka resan till Bangkok, fundera på vart ni ska. Skall ni till Malaysia kan det vara bra att planera det på hemvägen så kan ni flyga från KL eller Singapore. Det är inga problem att ha olika inrese och utrese orter. Annars kan ni ju flyga hem från Bangkok också eftersom det finns så många billiga flyd där nere nu som ni enkelt kan boka på nätet.

Köp en 6 månaders biljett så kan ni boka om hemrese datumet om ni får lust och tror att man kan boka om till annan flygplats också. Kolla med olika resebyråer, kilroy bland annat är rätt bra på att svar på denna typen av frågor.
Av Lanna
17 aug. 2006 12:26
Hej Ida!
Du får problem med visum om du barahar enkelbiljett. Jag antar att du tänkt söka ett turistvisum och inte ett "non-B" eller "non-O".
Kolla visumreglerna på www.asia.se/info/visa_thai.shtml