New York boende

Av Tjatta
31 aug. 2010 23:15
Visningar: 319
Är en ensam mamma med två tonårstjejer som kommer resa till New York snart. Vill gärna ha tips om billigt, fräscht boende i säkert område, och med dusch och toalett på rummet. Lägger hellre pengarna på upplevelser och shopping (såklart!) än på dyrt boende. Någon som har några bra tips?
1 sep. 2010 10:14
Hallå!
Har du kollat alla förslag som kommer upp i tidigare trådar när du söker på "boende New York"? Du får två sidor med träffar där alla är ute efter billigt boende :) Några av dem är riktigt bra faktiskt!
Av Jh
1 sep. 2010 20:33
Var i NY i januari och bodde på ett hotell precis vid times square, Paramount hette det. Vi bodde väldigt billig och hotellet var av hög klass och superfint! Rummen var inte stora men med allt man behövde. Vet inte om vi lyckades boka något erbjudande men helt klart värt att kolla upp!
4 sep. 2010 10:06
Hei

Da vi var i NYC sist valgte vi å bo i Long Island City rett over East River.Ettersom det er utenfor Manhattan fikk vi rommet for omtrent halve prisen i forhold til Manhattan hotellene. Men det var ikke noe problem å komme seg rundt - hotellet ligger rett ve en subway stasjon og det er bare 2-3 stopp til Manhattan og linjen gikk rett til Times Square, Macy's etc. Her er mitt reisebrev med bilder, linker og kart: http://gardkarlsen.com/NYC_travelogue_2007.htm

Mvh
Gard
http://gardkarlsen.com - reisebrev og bilder