Hjälp! Boende Koh Mook - Railey beach barnvänligt?

26 aug. 2015 08:41
Visningar: 359
Hej!
Första gången i Thailand. Vi planerar att resa till Koh Lanta med våra två barn 3 år och 6 år. Vi tänkte åka till en plats till men inte långt ifrån Koh Lanta. först pratade vi om att bo på Railey Beach men då är det flera som har sagt att det inte är barnvänligt och att aporna är hemska. Så då börja vi tänka om och såg Koh Mook. Är det bra där? Barnvänligt? Vart ska man bo ? Det ska vara rent hotell/resort vill gärna ha minst 3-stjärnigt.

Hade blivit så glad om ngn ville svara mig? Är Railey Beach inte bra för barnfamiljer? Är Koh Mook det ? Vart ska man bo på Koh Mook?

Tack på förhand!

/Finaelisabeth
Av Blesi
28 aug. 2015 16:58
Railey Beach är i mitt tycke ingentin att åka till var där med vår 10 åriga dotter. Däremot var koh Mook väldigt vacker, vi bodde på Charlies, bungalow på stranden rent och fräsht, bra mat. Men Koh Mook är en väldigt liten ö och det finns inte så mycket att göra. En båttur ut till Emerald cave är ett måste, sen kan man snorkla, ta massager och såklart sola och bada.
28 aug. 2015 18:30
Var på railey beach i mars 2014 och hade ingen trevlig upplevelse med barnen då 2 & 5 år pga maneter,inte vanliga små utan rejäla som även gjorde att en annan fick en obehaglig känsla.
skulle dock pusha på lite för ön Koh lipe,en bit nere men värt turen dit då man är på plats.
kristallklart vatten och fina stränder med en härlig atmosfär. koh lanta är inte mycket att hurra för, stora tråkiga stränder,upplevde inte den där mysfaktorn som många påstås ska finna där. då är det betydligt trevligare
kring phuket med finare/trevligare stränder som tex. Nai Thon,kamala,kata noi