Någon som bott på Charlies beach resort på Koh mook?

15 feb. 2012 20:45
Visningar: 645
Vi ska åka till koh mook i december och funderar på att boka charlies beach resort. Är det ett ok ställe?, går det att ta sig landvägen över till andra sidan ön? Finns det resturanger i närheten eller måste man över till byn på andra sidan ön?
16 feb. 2012 09:14
Bott på Charlies Beachresort i beachcottage längst ner vid stranden, dock flera år sen. Helt ok boende.Bra mat på resorten så vi år där de kvällar vi bodde där. Lätt att gå till andra sidan över ön. Finare strand vid Sivalai, detta var dock nybyggt och hade ej öppnat då vi var där. Saker och ting kan ha ändrats men då var det bra iaf. Vad jag förstår finns det numer charter till ön.
Av Cina36
17 feb. 2012 08:08
vi bodde däe förra året och det var mysigt!! Frukostbuffen var jättestor och mycket gott! vandrar man upp längs "vägen" in i djungeln så hittar man ett unikt matställe med en fantastisk kvinna som har en tam apa, hon gör god mat så prova att gå dit det är en upplevelse för livet. vi satt och pratade med denna kvinna länge och det var toppen, apan kröp upp i vår sons knä och somnade=)
29 feb. 2012 19:24
Tack för svaren och tipsen!
Nu är det bokat och klart. Känns kanon att gå och längta till
/Fredrik