Förvaring Hong Kong ?

5 jan. 2013 12:09
Visningar: 191
Hej, är det ngn som har tips på förvaring av vinterjacka/jeans/skor i Hong Kong ? Tittade på nätet på flygplatsen och det jag fick upp var jätte dyrt. Vi skall till Filipinerna med varsin liten rygga och vill inte släpa på detta till/i Filippinerna. Troligtvis har vi många timmar på oss, isåfall är alternativet att ta sig till Hong Kong och fjäska med det hotellet som vi skall bo på 3 nätter efter Fili. Men är flyget sent kommer det inte vara ett option. Tips ? Tack =)
Av Annl
6 jan. 2013 03:41
Det går ett snabbtåg från flygplatsen in till centrala Hong Kong som bara tar knappt 20 minuter. Det kanske kan vara ett bra tips för det fallet att ni ska in till stan. Tydligen kan du checka in också till flyget på tågstationen inne i stan. Vi läste om detta men testade det aldrig eftersom vi hade så mycket väskor och vi skulle resa väldigt tidigt.
6 jan. 2013 11:47
Hej, tack AnnL jo det finns 2 ställen där du kan checka in. En i HK ( precis där vi skall bo ) och en i Kowloon.
Det har vi tänkt utnyttja på vägen hem för då flyger vi sent och tänkt att ta sightseeing den dagen utan bagage och använda oss av den möjligheten.

Men detta gällde förvaring av en liten påse under 3 veckors tid den perioden vi är i Filippinerna för vi har endast varsin rygga och där finns inte plats för jacka mm =) Just nu hinner vi in gott och väl, men blir vi försenade så kommer vi stå där med kläder vi inte kan släpa med... ville ha en backup möjlighet isåfall för det är inte ett alt. att ta med det till Filip.

Någon som har ngt tips ?