Erfarenhet av Playa del Carmen, Mexico?

11 juli 2010 21:54
Visningar: 3093
Efter många om och men har vi nu fastnat för Playa del Carmen, som verkar erbjuda det mesta av det vi önskar!

Då vi inte vet så mycket om detta och inte hört någon som varit där tänkte jag höra mig för om det finns någon här som varit där och vad ni tyckte?

Och ni som isåfall varit där, har ni några tips på billiga flygstolar och anständiga hotell?

Tack!
16 juli 2010 07:39
Hei

Det er lenge siden jeg var der men siden ingen andre har svart så kan jeg vel bidra litt. Vi var der for 10 år siden som du kan se av dette reisebrevet http://gardkarlsen.com/mexico.htm og ting har nok endret seg en del etter dette. Men vi likte oss der da og det var roligere enn f.eks. Cancun men det var lett å komme seg dit med buss. Ellers var strendene flotte, det var mulig å ta snorkleturer til Cozumel og det er noen parker som er verdt å besøke i området. Lykke til med planleggingen.

Mvh
Gard
http://gardkarlsen.com - reisebrev og bilder
18 aug. 2010 19:01
Hej,
Även om det inte tillhör mina favoriter, så är Playa del Carmen ett trevligt ställe att spendera en eller två veckor på. Om man föredrar nattliv och strandliv framför allt annat. Och så lite shopping...
Här kan ni jämföra hotellpriser: http://sok.hotellin.se/City/Playa_del_Carmen.htm
/M.
Av Lengan
18 aug. 2010 19:34
Var där 2000 och jag gillade det starkt. Många roliga utflykter att åka på. Fantastiskt dyk och snorkelvatten.
13 sep. 2010 22:28
Jag var i Mexico 1999-2000 och ska nu äntligen dit igen. Vi åker i dec och flyger med SAS (direkt) till USA. Där åker vi med US Airways till Cancun (Mellanlandning). Alla flyg med egna valda stopp i ett par dagar i Washington samt NY kostar 8400:-/pers. Detta är då högsäsong!
Vi hittade ett urbilligt boende i PDC genom Ving: Pelicano Inn för endast 4000 kr för en hel vecka för oss alla 4. Hotellets läge verkar vara outstanding.
Vidare har jag bokat boende på Isla Mujeres samt San Pedro i Belize via nätet. -Ursmidigt!!
Lycka till!!
Av Staul
16 sep. 2010 13:38
Vi var i Playa Maya för 3 år sedan, ett trevligt ställe med god mat och fin strand, lit höga vågor ibland.
Det går färja ut til l ön Conzumel , e bra dagsutflykt. Vi hyrde bil där och åkte runt ön men tyvärr inte mycket att se. Åk gärna ut til lMayaindianerna på utflykt vi var där och var med om deras ritualer. Det var den störtsa upplevelsen där.
16 sep. 2010 16:01
Hej vi skall till Playa del Carmen i början av februari ska faktiskt också bo på pelicono inn är det någon som har tips om bra och billigt boende i Tulum och har ni andra fantastiska ställen så tippsa oss.
och
Merseburg lägg gärna in en glimtare vad ni tyckte om pelicano inn