Bra boende i Bangkok?

Av Anpe69
4 jan. 2011 20:27
Visningar: 1432
Är tacksam för tips på bra boende i Bangkok. Vi är en familj med 2 barn som söker lämpligt logi. Rent o trevlig till bra peng.

Tacksam för alla tips!
5 jan. 2011 09:04
Det här tycker vi är bra boende där alla får plats med promenadavstånd till skytrain station - vilket är ett "måste" i Bangkok: Marriot Mayfair Bangkok (ca 4 stjärnor) har stora lägenheter inkl två sovrum, kök och vardagsrum som rymmer 5 personer för ca 1.200,- SEK/natten för alla inklusive frukost.

http://www.marriott.com/hotels/travel/bkker-mayfair-bangkok-marriott-executive-apartments/

Holiday Inn har ca 4-stjärniga hotell med bra lägen på bl a Silom Road och Ploenchit Road - läs "reviews" om det sistnämnda: http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g293916-d299232-Reviews-Holiday_Inn_Bangkok-Bangkok.html Det är gångavstånd (drygt 20 minuter) till MBK - hotellet ligger dessutom vid en skytrainstation!

Det tog knappt 10 minuter att gå till skytrainstationen Surasak från Hoilday Inn på Silom Road - det får väl också anses som OK. http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g293916-d299230-Reviews-Holiday_Inn_Silom_Bangkok-Bangkok.html
Av Jatsee
5 jan. 2011 09:06
Hej
Vi bodde precis 3 nätter på Pullman King Power. Ett lyxigt hotell med en makalös frukostbuffé. Gratis tuk-tuk till skytrain (Victory Monument).
5 jan. 2011 14:51
hej vi brukar bo på Ambassador Hotel Bangkok nära till skytrain och bara tre stationer från MBK
5 jan. 2011 15:35
Hej

Jag kan tipsa om ett boende som jag har bott på 2 ggr hittils.
Hotellet heter Bossotel Inn, som ligger rätt nära floden Chao Praya.

Hotellet är inte nått stort hotell komplex, utan en mindre mysigt boende, med en underbar hotelfrukost.
Jag kan rekommendera delux rummen som vi brukar bo i.

Angående transporter inom Bangkok, så funkar taxi mycket bra dessutom är det mycket billigt.
Alla taxibilar med taxameter har även ac.
Försök att undvika tuk-tuk kostar lika mycket som vanlig taxi, men risken finns att du hämnar i någon kö, då är öppna tuk tuk inget vidare.

Själva hotellet ligger även rätt nära allt som Bangkok kan erbjuda dig...

Här kommer en länk till en site där ni får absolut det bästa priset.
http://www.sawadee.com/hotel/bangkok/bossotel/

Nått att tänka på är att priset ni ser är för 2 personer inklusive frukost.

Hör av er om ni funderar över nått mera.

Mvh/Siam
Av Sofiah
5 jan. 2011 19:51
Hej. Vi har bott på Reno Hotel vid en tvärgata precis vid MBK två gånger och tycker att det är ett prisvärt boende med en enklare frukost ca 1200 baht. Riktigt billigt boende finns hos grannen, men utan pool. Reno har trevlig personal och en enklare frukost ingår. Skönt med ok pool med sol och skugga. Om ett par veckor ska vi prova Manhattan hotell för att se något nytt. Lite dyrare, men förhoppnings ok det också. Ligger nära den skräddare vi brukar gå till och som vi verkligen kan rekommendera: Martys new fashion. (Vid skytrain Asok Sukumvit vid soi 8. )
5 jan. 2011 22:02
Hvilket prisnivå ser dere for dere? Jeg har bodd på hoteller som Plaza Athenee, Sheraton Sukhumvit, Westin, Lebua og nå sist Le Meridien. EN får veldig bra hoteller i Bangkok når man går for et 5 stjernes hotell :-) Her er et Bangkok reisebrev fra en tur dit i 2007: http://gardkarlsen.com/Bangkok_trip_report_2007.htm . Kanskje det kan være til hjelp dersom dette er første turen dit.

Mvh
Gard
http://gardkarlsen.com - reisebrev og bilder
Av Annicac
5 jan. 2011 22:28
Kom hen från Bangkok igår. Vi bodde på Asia hotel. 10 min gångväg till MBK, direkt ingång till skytrain från hotellet vilket är en mycket stor fördel, två pooler,lyxigt, rent och snyggt. Enda nackdelen var att frukosten inte ingick i priset och att det var dyrt att äta på hotellet. Vi fixade egen frukost från supermarketen bredvid hotellet och åt på rummet.
7 jan. 2011 12:24
Hej när jag var ute och backpackade med mina döttrar 14 och 16 år gamla så bodde vi på D and D Inn...på backpacker gatan Khaosan road....i banglampoo området...inte nära till skytrain så man måste ta tuc tuc. Eller gå ner till chao praya river och ta en färja, ligger ca tre kvarter därifrån....men mina ungar älskade det
ett dubbelrum kostar ca 160 kr då finns pool på taket, internetcafe, och frukost ingår....de stänger av gatan på kvällarna och då är det drag....men på ett trevligt sätt....det finns familje rum men vet inte vad de kostar.....mina barn har fortsatt att åka dit....och tycker mycket om det....de är nu 23 och 21 år gamla....jag har bott på hotellet ca 10 gånger...eller mer....minns inte...ha så kul och låt barnen uppleva det lite röriga charmiga Bangkok ...
Av Sofiah
8 jan. 2011 12:31
D&D Inn verkar som ett nytt och trevligt alternativ för oss. Hur bokar man detta. Hittar det inte...
Av Sofiah
8 jan. 2011 18:06
Jättetack! Ska prova detta. :-)