Tips på hotell i Bangkok för familj?

Av Evano
9 sep. 2016 23:56
Visningar: 970
Hej!

Vi kommer till Bangkok 6/2-17 och stannar 3 nätter. Vi kommer alltså ha två heldagar i stan varav den ena har vi bokat en minivan som ska ta oss runt på sightseeing och dag två tänkte vi strosa själva samt shoppa.

Vet inte riktigt vart det är bra att bo? Antingen i närheten av MBK eller annat stort shoppingställe, eller nära nån tunnelbanestation/Monorail.

Alla tips mottages. Vi behöver rum för 2 vuxna och 3 barn, 5,7,9 år och jag har sett att många hotell låter barn under 6 år bo gratis, så två vuxna och två barn egentligen! Vill gärna ha pool och vår budget ligger nog på runt 1500:-

Tacksam för alla tips på läge, hotell och gärna några sevärdheter, shoppingställen eller annat som man absolut inte får missa i Bangkok!!!
Av Pelle77
11 sep. 2016 01:03
Jag skulle försöka boka etthotell nära floden ochsen göraen halvdagsutflykt längs Chao Phraya och in i klongerna.

Minivan i Bkk kan bli tidsödande då teafiken kan vara intensiv. Fundera ordentligt på det, skytrain är väldigt smidigt att ta sig runt.

Wat Arun, GrandPalace o Wat Pho rekommenderas.
Av Macho
16 sep. 2016 02:33
Bossotel ligger granne med Lebua och är billigare. Väldigt bra frukost.
5-7 minuters gångväg till skytrainstation. Nära floden.

Mvh Macho
16 sep. 2016 08:21
Hej. Boka via denna sajt:
www.sawadee.com. Då kommer du garanterat ner i pris/ natt. 1500:- är hutlöst dyrt i BKK.
Svårt att råda i vilket område ni ska bo. Nära mbk är ju smidigt men finare nära floden. Efter 12 besök i BKK så finns det oändligt mycket mer uppleva. Staden är stor.
Trevlig resa
Av Mipec
16 sep. 2016 09:23
Plussar lite på Bossotel som naturligtvis inte kan mäta sig med Lebua men klart prisvärt (Dessutom har dom nya familjerum). En fördel med läget runt Saphan Taksin och floden är närheten till Asiatique, inte så genuin men helt OK kvälls/nattmarknad. Mer genuint är marknaden och kvällslivet runt i Robinson-varuhuset alldeles intill Bossotel.