Boende på Koh samet och Koh chang för fem personer

Av Jennyli
18 mars 2010 23:47
Visningar: 769
Hej, vi är en familj på 2 vuxna och 3 barn (10,7,7) som planerar att åka till Thailand i feb-11. Vi tänker bo på Koh samet och Koh chang och nu undrar jag om de är någon som vet några bra hotell där vi kan bo alla fem i samma rum.

Tacksam för svar!
Av Flottas
20 mars 2010 08:33
Hej!
Jag vill varmt rekomendera Klong Prao Resort. Normalpris, fin anläggning precis vid havet. En underbar poolanläggning. Vi bodde där mars 2010 och kommer att åka tillbaka. Där var det många barnfamiljer så det passar säkert er. Kolla in deras hemsida så får du se hur fint det är. Bilderna ljuger inte. http://www.klongpraoresort.com/
20 mars 2010 09:22
Kan också rekommendera Klong Prao resort på den lite lugnare Klong Prao-stranden. Det tar ca 10 minuter med songthaew (omgjord flaklastbil) in till det betydligt livligare White Sand Beach. Det finns också en del restaurangre och barer att välja mellan på Klong Prao så man behöver inte åka in till White Sand varenda kväll!

Min jobbarkompis har nyligen bott på Klong Prao resort med fyra barn och alla fick plats i ett stort dubbelrum med två extrasängar! Det finns även bungalows att hyra - har dock inte koll på hur många de rymmer då vi själva bodde i ett dubbelrum (med en extrasäng).

Missa inte att besöka den lilla fiskebyn på pålar Bang Bao - hotellet fixar en minibuss med chaufför för en billig peng som kör runt er på hela ön under en dag - en härlig "road trip"!

http://www.kohchang.se/