Visningar: 254

Bild från Koh Samet, Rayong, Thailand

Bilden tagen: 15 februari 2010
Kommentarer
Av Tony
16 juni 2011 11:14
Ooops. Nu gick det lite väl fort. Den STOOOORA hektiska stranden heter Diamond Beach (Hat Sai Kaew). Silver Sand Beach (Ao Phai) är en mindre strand direkt söder om Diamond. Här stannade vi ofta till på eftermiddagarna och tog en glass på väg hem. Här finns bla ett bra internetcafé på stranden där man kan titta ut över det grönblåa havet samtidigt som man läser om snökaoset där hemma. :)
16 juni 2011 10:38
Tack för svar och annan info! Den kommer vi säkert ha mycket nytta av på vår resa. Vet du vad Silver Sand beach heter på thailändska? Det galna är att det verkar som det är nästan fullbokat redan nu för April NÄSTA år!
Av Tony
16 juni 2011 10:18
Den här är tagen från Samed Club Resort på norra delen där vi bodde. En smal men lång strand med lite folk. Det var skönt att bara hänga här vissa dagar och gå mellan poolen, baren, havet och biljardbordet...:) Annars kan jag rekommendera att ta en moppe (alla åker moppe på Koh Samet, vägarna är dåliga så det går typ 20 km/h...) till Ao Prao Resort på västra sidan, en liten välskött strandbukt. Två lyxiga resorter ligger där och det finns lite restauranger. Miljön är vacker med gräsmattor och gardenkänsla ända ned till stranden. Känns väldigt privat men är öppet för vem som helst. Inte mycket folk här heller trots att vi var där under sportloven. Ett sista tips, Vong Duen Beach på Östra sidan, långgrunt och barnvänligt. Lite mer backpacker och hit åker Thailändarna själva på helgerna eftersom det går båt direkt från Ban Phe. Annars är det ju Silver Sand Beach som är tillhållet. Men här är det inte lugnt. Högtalarna står på dygnet runt och det är en kakofoni med restauranger, barer, hotell, eldshower och mycket turister. Men utmärkt ställe att äta middag på och strosa i sanden när solen går ned i horisonten... ;). Trevlig resa!
15 juni 2011 20:47
Hej, Vilken beach på Koh Samet är detta? Vilken beach tycker du är den bästa på Koh Samet?