Boende in the big apple????

7 sep. 2008 22:09
Visningar: 1652
Hej alla resglada.
Jag och min familj på fyra personer funderar på att åka till new york i oktober.. problemt är som ni förstår att hitta ett bra boende som inte ruinerar oss totalt! Finns det äns? Vill dock inte bo på hostel!! Någon som har några tips? gärna något för under 1000 kr per person och natt..... Eller någon bra hemsida för att hyra privata lägenheter mm? alla tips uppskattas!! tack på förhand
7 sep. 2008 22:23
Vi var i New York några gånger under våren och bodde varje gång på Manhattan.

Bästa hotellet vi bodde på var La Quinta Inn Manhattan på 17 West 32nd Street: http://www.lq.com
Dubbeltrum inkl. frukost kostar från $299/natt

Ett annat vi har stannat på var Milford Plaza, precis vid Times Square. Dom har ett familjerum till $347,50 för fyra personer/natt, vanligt dubbelrum från $293,50/natt. http://www.milfordplaza.com

Bara två snappa som jag minns och kan rekommendera.
Av Ullisnh
7 sep. 2008 23:13
Hej!

Vi bodde på The Pod hotel på Manhattan förra våren. Beror på lite hur ni vill bo, men de har rum med dubbla våningssängar för $169, vet inte om det skulle kunna vara något?

http://www.thepodhotel.com/

/Ullis
8 sep. 2008 09:45
Hejsan!

Vi ska till NY en vecka i slutet av november och hade samma önskemål som er...
Och efter många timmars surfande och sedan kollande på Tripadvisor.com så bestämde vi oss för St. Marks i East village (www.stmarkshotel.net), det kostar 150 dollar/natt inklusive alla skatter. De har fått skapliga kommentarer på tripadvisor (som jag alltid kollar innan jag bokar ett hotell!) så det känns ok.
Visst är det små rum och ett livligt område, men för den kostnaden kan man ju inte räkna med Hilton heller, så länge den är rent och fräscht så är vi nöjda! Så nu håller vi tummarna ;-)!
Lycka till!
9 sep. 2008 15:53
tack för era tips ska kika närmare på era förslag och se om det är något bra=)) hhi
17 sep. 2008 20:22
Vi har också bott på the pod hotel som jag rekomenderar varmt, grym takterass!!! Perfekt läge, rent och snyggt! Trendigt! (toalett och dusch i korridoren som var superfräscha och hypermoderna med rainshower duschar!
/resepiraterna
Citerat från ullisnh:
Hej!

Vi bodde på The Pod hotel på Manhattan förra våren. Beror på lite hur ni vill bo, men de har rum med dubbla våningssängar för $169, vet inte om det skulle kunna vara något?

http://www.thepodhotel.com/

/Ullis
20 sep. 2008 12:31
Citerat från resepiraterna:
Vi har också bott på the pod hotel som jag rekomenderar varmt, grym takterass!!! Perfekt läge, rent och snyggt! Trendigt! (toalett och dusch i korridoren som var superfräscha och hypermoderna med rainshower duschar!
/resepiraterna
Citerat från ullisnh:
Hej!

Vi bodde på The Pod hotel på Manhattan förra våren. Beror på lite hur ni vill bo, men de har rum med dubbla våningssängar för $169, vet inte om det skulle kunna vara något?

http://www.thepodhotel.com/

/Ullis
Det ser ju skitfräckt/-fräscht ut - tack för att ni delar med er! =)

//iris
21 sep. 2008 20:34
Håller med föregående talare the pod hotel ser grymt läckert ut. aboslut en kandidat till våran resa!!!
Av Matto
22 sep. 2008 08:23
Tack för tipset om the pod, bra pris, ser fint ut + att jag älskar apple :D antecknar de till min resa till new york som förhoppningsvis blir av nästa år. blev helt förälskad av usa efter sommarens roadtrip på västkusten så måste tillbaka!
Av Memmie
22 sep. 2008 09:42
Jag rekommenderar Comfort Inn Manhattan. Jättebra läge mitt emellan Empire State Building och Macy's. Några minuters promenad från Times Square. Ett av de få New York-hotell där frukost ingår. Hotellets restaurang är även öppen kvällstid och är trevlig att äta middag på om man inte orkar ge sig ut på stan. Rummen är fräscha och personalen är bra. Vi bodde fyra personer i ett rum (två queen size sängar) när vi var där i september förra året och det funkade jättebra. Jag ska dit igen i december och då ska fyra tjejkompisar dela ett sånt rum igen. Jag testade på att söka på en helg i oktober för två vuxna och två barn och det kostade 444 dollar/natt. Barn t.o.m. 17 år bor gratis med målsman. Men det var mycket uppbokat så ni gör klokt i att boka så snart som möjligt. Om ni ångrar er sedan är det bara att avboka senast dagen innan ankomst, ni betalar inget i förskott. www.comfortinnmanhattan.com.
Av Zaf1971
22 mars 2009 16:26
De tre hotell som är populärast i New York, framförallt bland Svenskar, Norrmän, Danskar, Tyskar och Fransmän är..

*Roosevelt Hotel http://www.RooseveltHotel.se

Roosevelt Hotel ligger på nära avstånd till allt som New York (NY) kan erbjuda och 11 km (6 miles) från New York (NY) internationella flygplats. 1,015 rum med alla bekvämligheter och alla tjänster som man förväntar sig av ett 3-stjärniga hotell. För att göra gästens vistelse behaglig har alla rum rum för ickerökare, luftkonditionering, betalfilmer, reception, hårtork. Gästerna har tillgång till hotellets utmärkta faciliteter och tjänster som inkluderar rumsservice dygnet runt, bar/pub, tvättservice/kemtvätt, restaurang, salong, business center. Gästerna har på detta hotell tillgång till sport- och fritidsaktiviteter så som gym/fitness utrustning. Allt på hotellet fokuseras på gästen för att säkerställa dennes komfort.

*Milford Plaza http://www.milfordplaza.se

Milford Plaza Hotel ligger i hjärtat av Broadways teaterkvarter - runt hörnet ligger hela fjorton Broadway-teatrar! Dessutom är det lätt att ta sig till hotellet med allmänna kommunikationer.

Alla gäster på Milford Plaza Hotel har gratis tillgång till hotellets fitnesscenter. Den tillmötesgående hotellpersonalen gör sitt yttersta för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt besök. De hjälper dig gärna med teaterbiljetter, sightseeing och transport.

Milford Plaza Hotel är ett idealiskt hotell för både affärs- och fritidsresenärer.

*Empire Hotel http://www.empirehotel.se

Empire Hotel ligger bra till mittemot Dante Park, mellan Lincoln Center och Central Park. Time Warner Center och butikerna vid Columbus Cirkle ligger ett kvarter från hotellet. Hotellet 413 rum, alla med platt-TV och dataport, bar, spa och en åretrunt öppen pool på taket.

Jag har själv bott på både Empire Hotel och Milford Plaza, ger dem båda toppbetyg från min sida!

Hoppas ni får en riktigt fin semester i New York!
22 mars 2009 22:24
hej tack så hemskt mycket för förslagen Zaf1971 . vi kom inte iväg i oktober men vi skall faktiskt åka nu i april istället och har bokat på beekman tower hotel som ligger nära Fn huset i east midtown. Där hade dom ett bra erbjudande med en familjesvit med vardagsrum sovrum och kök. Detta kostade drygt 500 kr per person och natt. Tyckte det var som hittat. Nu återstår det och se om det är bra! Någon som har erfarenhet av detta hotell?
Av Beee
17 apr. 2009 10:29
Jag brukar bo på lägenhets hotel i manhattan, detta har funkat för mig och för 233$ per natt e det en bra deal och rummen är rena och fina!
Och är som en lägenhet.... ser iunte mycket ut på utsidan men är trevligt och ligger super centralt! går inte klaga på... och utanför till vänter ligger super reston smith och wollensky, vilket är en känd Business ställe men inte dyrt att käka på och de har god mat med!

http://maps.google.com/maps?hl=sv&lr=&um=1&ie=UTF-8&q=best+w...

Annars brukar jag kolla hotel på denna sidan finns bilder... och folks tycke om de hotel mm med deras bilder mm samt karta vart de ligger... massa användbar info med andra ord.

http://www.zoover.se/usa-amerikas-forenta-stater/new-york-state/new-york-city

Annars för hotel ligger priser från 250$ uppåt! mest beror vart ni vill bo mm.
Av Janne__
18 apr. 2009 21:04
Hej!

Gå in på craiglist och klicka dig fram till vacation rentals i New york.'Det är som blocket ungefär.

Du kan hitta möblerat boende för priser långt under hotellpriset.
Av Inre
23 apr. 2009 11:07
Hej
Lyckliga er som får åka till NY. Ett tips är att kolla på svenska kyrkans hemsida. Där finns det annonser för lägenheter att hyra.