Las Vegas - Vilket hotell skall jag välja?

12 maj 2010 19:44
Visningar: 11835
Priset är väl inte direkt avgörande men skulle vilja boka ett privärd bra hotell.
Det finns ju lyxiga Encore och Bellagio som kostar en bra slant, kanske finns det något som
är minst lika prisvärt?

Tacksam för förslag

Jack
12 maj 2010 21:19
Jag bokade Luxor för våra 4 nätter i juni. Tycker det ser bra ut, relativt stora rum, bra poolområde, mycket prisvärt ca 342 kr/natt i dubbelrum via resfeber.se som då hade bäst pris. Mer mitt på strippen funderade jag på Flamingo...
12 maj 2010 21:59
Hej! Jag kan rekommendera Luxor,vi bodde där i 5 dagar dec,2007. Min sambo är väldigt petig med hotell och han tyckte det var mer än bra! mvh.Miss stimorol
Av Bibby
13 maj 2010 04:17
Rekar Planet Hollywood, bokar du rum mot stripen så kan du se Bellagios vattenshow tills du ... ja inte vill se ett vattenspel till igen på länge....
Ligger mitt på stripen, ungefär lika långt till Mandalay som till Wynn.
Av Emmiiss
13 maj 2010 15:46
Flamingo hotell ligger centralt och har ibland billiga erbjudande.
14 maj 2010 08:01
Funderar lite på MGM, vad tror ni bättre vetande?

Tack på förhand

Jack
14 maj 2010 14:42
Vi har bokat en 750 svit på Mandalay Bay. Ser väldigt bra ut och poolområdet verkar suveränt. Har läst på Tripadvisor och studerat kartor mm. och det var verkligen svårt att välja. Man får chansa lite.
16 maj 2010 10:46
Tack alla

Jag tror det blir Tresure Island i skrivande stund, Finns det någon av er som varit där?

Jack
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Bibby
17 maj 2010 23:24
Håller med flera, de flesta hotellen på Stripen är av mycket bra kvalitét, så välj efter läge tycker jag. Priset är ju inte så avgörande som på Manhattan i det verkliga NY.
22 maj 2010 18:13
Hej. Bodde själv på Circus Circus för några år sedan, om jag skulle åka dit igen skulle jag satsa på Cecars Palace, MGM, Bellagio och Venetian som ligger
mitt i smeten. C C låg inte så bra till. Gäller även Riviera, Stratosfere , Sahara och Hilton.
Av Hkn
22 maj 2010 23:24
Las Vegas är inte som andra ställen. Eftersom allt bygger på att du förväntas sprätta iväg dina pengar på spel, så bor du ofta löjligt billigt jämfört med i de flesta andra städer. Jag har aldrig orkat mer än tre dagar på raken i stan (och jag spelar inte) men min lista ser ut så här:

- Har bott på Cæsar's Palace. Rekommenderas. Otrolig shopping-mall (fast inte så mycket mall – mer som ett NK utsträckt på längden). Centralt på strippen.
- Har bott på Palms. Rekommenderas nätt och jämnt – de försöker jobba upp en lite barnförbjuden image (bland annat genom Playboy Club). Nattklubben Rain är värd ett besök, även om du inte bor där. Relativt centralt, men off The Strip. http://www.guidebook.se/?p=87
- Har bott på Paris Las Vegas. Rekommenderas inte. Märkligt trångt och trist – inte minst attityden från personalen (gällde både front desk, security och restauranger). Billigt. Centralt på strippen.

- Hängt en del på Mandalay Bay, dock inte bott där.
Restaurangen Mix har haft en Michelin-stjärna 2008 och 2009 (Guide Michelin kommer inte att uppdatera LV guiden för 2010) och är värd en omväg. Att sitta utomhus och se en sandstorm dra in över staden är snudd på surrealistiskt. Nivån på maten motsvarar läget.
The Mix Lounge (baravdelningen nära restaurangen) har kanske universums mest spektakulära utsikt – från toaletten – och fantastisk personal (de gladaste security-killar jag stött på i hela USA).

- - - -

Sammantaget gäller väl för Vegas att du kan bo billigt precis var som helst – beroende på säsong och kampanjer.
- Trump, Mandarin Oriental, Bellagio, Wynns och Encore, Mandalay Bay och Cæsar's får räknas till den lyxigare kategorin.
- Palms, Rio, MGM Grand, Luxor och Treasure Island hamnar någonstans i mitten.
- Ungdomligare vibrationer har The Palms och Hard Rock Hotel (med en galen pool-avdelning och restaurangen Nobu med en stjärna i Guide Michelin).

Jag kan tycka om den lite 'skitigare' känslan nere i det 'gamla' Vegas runt Fremont, jämfört med de lite artificiella megaresorterna. Dock skulle jag inte gärna bo runt Fremont. På hotellen som ligger lite mitt i ingenstans (t ex Stratosphere och Circus Circus) är priserna ofta så låga att du undrar om det är något skumt. Det beror mycket riktigt på deras sämre läge. Betyder det något då? Tja, jag tror det. Las Vegas är större än du tror och det är otillåtet att hejda en taxi på gatan.

Mina 50 cent. God tur, hälsar

:: håkan ::
23 maj 2010 07:11
Tack Håkan
Tror du att Treasure Island är ett bra alternativ?

Hälsningar

Jack
Av Hkn
23 maj 2010 11:37
Hej Jack,

ja jag tror att Treasure Island är ett hyggligt alternativ – lite beroende på vad du tänker göra. Om du/ni mest ska hänga i stan så är det nog ett OK ställe om än inte supercentralt. Det är beläget i norra utkanten av den mer tätt bebyggda delen av The Strip (Wynn och Encore är gränsen för vad jag skulle titta på). Då är du fortfarande i den del av Vegas som känns OK att utforska till fots dygnet runt.

Är meningen med din Vegas-vistelse att åka på honeymoon eller liknande så blir rummet viktigare, (åtminstone om du frågar mig). Då skulle jag gå upp en eller ett par klasser i hotellstandard.

Jag tittade lite snabbt på vad de erbjuder och precis som alla andra har de brutalt bra priser på det mesta. De ordinarie rummen går för halva priset mot ett Scandic Hotel-rum och även om de kan vara i en stil som sällan tilltalar mig, så är det glasklart att du får mycket för pengarna (deras kalkyl bygger som sagt på att du spelar bort ca $200 per dygn – ungefär 25% av ett Vegas-hotells intäkter kommer från själva rummen). Värt att kolla är priserna för frukostbuffet etc. Där har hotellen börjat vrida upp sina marginaler.

Du kan kolla den här länken – signar du dessutom upp för deras MyTI Guestbook så lär det bli ännu billigare (historierna om de som bott riktigt billigt i Vegas kommer ofta från återkommande gäster och att hotellet ser hur mycket du spelat för hos dem). Länken, ja... http://www.treasureisland.com/special_offers/

Tror inte att du blir besviken på Treasure Island. Det är ett 'ofarligt' altenativ i min bok. Men sedan beror ju en hotellupplevelse på så många olika saker...

Enjoy the trip!

:: h ::
23 maj 2010 12:47
Jätte tack för ditt svar, kanske MGM också kunde vara ett alternativ eller vad tror du?

Tack på förhand

Hälsningar

Jack
Av Hkn
23 maj 2010 16:40
Det kan absolut vara ett alternativ. De har ett supercentralt läge och dessutom galet många konserter, så kolla vad som händer de dagar du är i stan.
MGM är dock stort, nästan jobbigt stort. Treasure Island är betydligt mindre. Sedan har jag dessvärre ingen koll alls på deras rumsstandard...

Best,

:: h ::
23 maj 2010 18:26
Tack Håkan

Vet du något om frukostbuffé, verkar inte som alla erbjuder detta, har du någon favorit där? :-)

Tack på förhand

Jack
Av Hkn
24 maj 2010 00:54
Nope... dessvärre inte.

Jag i ärlighetens namn gjort mitt bästa för att undvika den formen av frukost i Las Vegas. Eftersom hotellen är så stora, så blir frukostavdelningen inte sällan hangar-sized... Inte kul. Ett ordinärt hotell i Vegas har kanske 2500 rum och uppåt och kan då ha femton-tjugo restauranger att välja bland. Dessutom är hela staden full av rimligt bra matställen. Det är en naturlig konsekvens av att så gott som hela staden handlar om att ta hand om gäster utifrån. Room service är också en variant... speciellt om du är i Vegas with your loved one.

Best,

:: h ::
Av Josse
25 maj 2010 14:16
Hej hej, jag och en kompis bodde på MGM och det var super bra. En mycket bra frukost buffe samt har de nattklubben studio 54 (om man nu vill svänga sina lurviga). Tycket också att det var relativt nära till de andra hotellen som man då kunde gå in och kika i.
Men som sagt, tror att alla hotellen i vegas har bra standard.
Lycka till!
25 maj 2010 22:35
Tack, MGM here i come, roliga tips att göra mottagas med tacksamhet

Jack
30 maj 2010 13:21
Kom på att jag faktiskt kunde bo på två ställen, första tre dagarna på MGM sen kan jag ju välja något annat
frågan är bara vilket? :-)

Jack
Av Memmie
5 juni 2010 19:16
MGM har en bra frukostbuffé, men Bellagios är ännu bättre. Testa den!! Tror inte priset skilde nämnvärt. Finns ju lunch- och middagsbuffé också, fast om man äter frukostbuffén så står man sig resten av dagen :o) Kan även rekommendera att bo på Bellagio, det var jättefint. Försök i så fall få ett rum med utsikt över fontänerna och stripen. Jag säger bara - WOW!! Och ifall du ska byta hotell under veckan så råder jag dig att spara det finaste hotellet till sist. Vi bytte till Circus Circus efter två nätter på Bellagio - det var INTE kul!
Av Maso74
7 juni 2010 02:31
Jag var där i sept/okt förra året och bodde på ett hotell som heter Circus Circus. Nära stripen men lite väl långt från själva centrum. Det tog några dagar innan jag började gilla Las Vegas - även om det inte var mycket jag gillade det. Men hotellet gillade jag aldrig och jag kan inte rekommendera det till någon.
Av Camen
8 juni 2010 01:52
Vi bodde på Excalibur(sagoslottet) 2008 till väldigt bra pris. Det var helt okej med ett härligt poolområde och bra läge. Är inne på att åka tillbaka till Vegas igen nu i aug/sept. Hade varit kul att bo på ett annat hotell men Excalibur har fortfarande väldigt bra priser så det lutar faktiskt åt att vi kommer boka där igen. Dock är man ju inte på hotelrummet så himla mycket eftersom Vegas är så stort, finns så mycket att se.
8 juni 2010 07:58
Tack alla, tror jag stannar på MGM alla sex dagar:-)

Jack
8 juni 2010 15:55
Hej,
Jag har varit mycket i Las Vegas, och kan rekomendera MGM, skulle speciellt rekomendera MGM Signature. Som ligger i anslutning till vanliga MGM, men är lite bättre standard och större rum. Fördelen med Signature är att det inte är något Casino på nedervåningen vilket kan vara mycket skönt om man är där i några nätter. MGM har bra frukostbuffé och när jag var där förra året fanns det jätte bra paket man kunde köpa. Las Vegas är en fantastisk stad, med grymt nattliv, härliga poolområden, ocg riktigt bra shopping! Ha en underbar resa!

Niklas
10 juni 2010 22:39
Var i Las vegas i mars 2009. Vi bodde på Mirage. Fina rum och bra poolområde. Samt SecretGarden med djur. Vi kunde kolla på delfinerna i poolen från vårat hotellrumsfönster :o) Hade underbra dagar och nätter på strippen. Verkligen ett ställe att upleva.
11 juni 2010 17:17
Tycker absolut du ska bo på Treasure Island!
Jag gillade verkligen det hotellet och tycker det va ett fantastiskt ställe att bo på. Vi hade rum näst längst upp med utsikt över the Strip. Tror vi betalade runt 200 kr / person per natt. Och det va det verkligen värt! Hotellet har ett bra poolområde (där de även serveras goda drinkar med gelemaskar i ;) ), de har en enorm show utanför/mitt i hotellets entrén och som går flera gånger per kväll. Det är dans och fyrverkerier, pirater och skepp som sjunker i vattnet som omger hela hotellbyggnaden. Det får många förbipasserande att stanna till och titta och lyssna.

Hotellets frukostbuffé bör du även testa, och be då om chokladdoppade jordgubbar. Det serveras från i ett hörn lite längre bort och som många missar. Man får dessutom hur många man vill. :)
26 jan. 2017 16:22
hej,
jag skulle vilja fråga hur ni fick så låga priser när ni var i Las Vegas, eftersom jag och min man vill åka dit i slutet av maj, och jag har inte hittat billigare priser per rum per natt under 100 dollar. och detta på hotellens webbsida.
jag skulle vara tacksam om ni kunde hjälpa mig att sänka priserna för det.
tack,
Med vänlig hälsning,
evelina lundström
26 jan. 2017 19:29
Citerat från Wevelinaw:
hej,
jag skulle vilja fråga hur ni fick så låga priser när ni var i Las Vegas, eftersom jag och min man vill åka dit i slutet av maj, och jag har inte hittat billigare priser per rum per natt under 100 dollar. och detta på hotellens webbsida.
jag skulle vara tacksam om ni kunde hjälpa mig att sänka priserna för det.
tack,
Med vänlig hälsning,
evelina lundström
På Hotels.com hittar jag direkt 2 nätter på Main Street Station "Hotel, Casino and Brewery" för 774:- och det får bra betyg.
Allt är relativt och hotellen i Vegas är i regel "billiga" i förhållande till vad man får, jämför med ett liknande hotell i New York eller San Francisco ;-)
Tänk på att denna tråd har snart 7 år på nacken....
26 jan. 2017 20:13
Citerat från Wevelinaw:
hej,
jag skulle vilja fråga hur ni fick så låga priser när ni var i Las Vegas, eftersom jag och min man vill åka dit i slutet av maj, och jag har inte hittat billigare priser per rum per natt under 100 dollar. och detta på hotellens webbsida.
jag skulle vara tacksam om ni kunde hjälpa mig att sänka priserna för det.
tack,
Med vänlig hälsning,
evelina lundström
jag hittar också rum för 700-900kr mitt på strippen.
Men $100 för ett rum till två personer mitt inne i smeten i en stad är ju knappast dyrt.
knappt 500kr/person med bra läge. svårslaget om du frågar mig.

hittade själv ett hotell mitt ute i öknen på väg till Death valley för nästan 800kr till mig. Jag tyckte det var billigt. Dessutom bra läge om man ska besöka DV.
26 jan. 2017 20:28
Citerat från Mothmoth:
Funderar lite på MGM, vad tror ni bättre vetande?

Tack på förhand

Jack
Bästa poolområdet. Hotellet har tillhörande Signature där vi bott vid några tillfälle.

Venetian är dock i en klass för sig utav de vi provat!

EDIT; här svarar man på 6-7 år gamla trådar. sorry :)