Andreassofus

Kön / Ålder
Man, 41 år
Bor i
Töcksfors
Restyp
Naturälskare
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Singel
Besökta länder
11
Profilsida skapad
2012-03-17
Senast online
2 år sedan

Landskapsforograf som älskar att resa ensam.

Andreassofus besökta platser
Resealbum  (Visa alla 4 album)
Från min fotoresa till Senja och Lofoten
22 jul 2019|Äventyr
Bilder  (Se alla 30 bilder)
Marulk
Marulk säger i Andreassofus diskussion "Dra till Danmark nu?":
Hovs hallar är inte fy skam 😉. Är du ute efter vacker bokskog? Googla på Osbecks bokskog i Hasslöv och Axeltorpsravinen i Båstad (mina favorit löparslingor) Finns lite bilder här på RG i album reklam för Bjäre Ett besök på Kullaberg är nästan ett ’måste’ om du befinner dig i NV Skåne. Passerar du Lund kan du ta en titt på miniatyr utställningarna @anonymouse.mmx 🐭 Malmö har jag börjat uppskatta ...
5 september 2020 16:11 - Anmäl
Andreassofus
Andreassofus startar diskussionen "Dra till Danmark nu?":5
Någon som nyligen varit i Danmark? Är allt öppet som normalt? Har semester i tre veckor nu och är sugen på att dra någonstans. Har eventuellt tänkt dra ner till skåne på en fototur och funderar på om jag ska ta bron över och tillbringa ett par dagar i Köpenhavn. Är det en dålig ide kanske? Hur resonerar ni?
2 september 2020 17:33 - Anmäl
Andreassofus
Andreassofus säger i Kejas diskussion "En enda resa":
Har gjort den resan två gång. Betat av nationalparker i Utah,Arizona,Nevada, Caliornia, Oregon och Washington. Helt fantastiskt och skulle jag få bara få resa en gång till under två veckor så skulle jag besöka Nevada, Utah och Arizona. Bästa jag gjort i mitt liv och kommer garanterat åka dit igen :)
6 augusti 2020 18:22 - Anmäl
Andreassofus
Andreassofus säger i Ales diskussion "Kroatien nu i juli":
Nackdelen är ju såklart att DU kan åka åka dit och smitta en jävla massa folk utan att du vet om det. Du är såklart inte heller ensam om det och snart är Kroatien inte lika förskonade som dom är nu. Fördelen med att åka på semester - Det är jäkligt gött med miljöombyte.
17 juli 2020 09:21 - Anmäl
Andreassofus
Andreassofus säger i Taz39s diskussion "Resa till thailand ":
men följer du inte med alls eller? du planerar alltså en resa JUST nu i dessa tider? Ta lite ansvar istället och stanna hemma.
17 mars 2020 15:03 - Anmäl
Vänner