Florida Keys - bo på Key West eller annan ö/ort?

6 sep. 2018 21:40
Visningar: 924
Jag och min sambo planerar en resa till Florida i april/maj 2019. Vi har aldrig varit i Florida tidigare och inte heller USA för den delen. Vi vet att vi vill åka längs Florida Keys och stanna ett par nätter men vet inte vart vi ska stanna eller bo. Är det Key West som gäller eller har ni andra erfarenheter och tips?
Av Fidde25
6 sep. 2018 23:02
Tycker det enda rätta för er är att bo i KW och nära Duval. Bo inte i början på ön precis efter bron. Bra priser och fina hotell, men för långt att gå in och enligt mig ska man bo på ett mindre mysigare ställe. Ett tips är att kolla in NYAH Hotel. Bland det mysigaste jag bott på på och ligger helt perfekt.

Gå inte på myten heller att det räcker med en natt där. Ä ni där för första gången skulle jag minst lägga tre nätter för att få ut så mycket som möjligt av det, om möjlighet finns såklart.

Finns även väldigt många fina och mysiga boenden på hela the Keys men bo isf där på vägen ner eller på vägen hem från KW.
7 sep. 2018 06:44
´Vi har bott i Marathon flera gånger och tycker inte vägen till å från är besvärande. Räckt med en endagstur för oss så har man sett det som behöver ses och man betalar halva priset på boendet mot KW men det klart att en inte kan dricka om man ska bo så och det kan ju vara viktigt för endel. Nu har vi visserligen bara gått gatorna närmast Duvalstreet så jag har kanske missat fina grejer på andra områden så det krävs mer än en dag.
7 sep. 2018 17:35
Tack för bra svar! Får nog bli ett PR nätter i Key West. Har ni erfarenhet av Miami Beach också?