Backpacka i Asien

21 aug. 2013 14:24
Visningar: 411
Hej!

Vi är gäng på 19år som ska resa runt i sydost Asien i ca 4 månader med avresa någon gång i december eller januari. Nu behöver vi alla tips och varningar vi kan få inom alla områden från förberedelser och flygbiljetter till platser man inte får missa för att göra vår livs resa!

rutten är ännu inte spikad så kom gärna med förslag. Det vi har kommit fram till är att vi ska bo och leva så billigt som vi klarar av för att kunna göra många utflykter och liknande. det är mycket olika teorier kring budget frågorna men skriv gärna utifrån egna erfarenheter och tankar.

Tack på förhand! :)
Av Juliad
13 sep. 2013 12:56
Hejsan.
jag och en tjejkompis reser om en månad.
vi kommer börja i Indien och spendera 6 veckor där.
sen flyger vi över till Kambodja, laos, vietnamn, thailand (med en eventuell tur till filipinerna) malaysia och till sist Indonesien.
vår tur är såklart inte 100 % klar. det enda vi har bokat är resan till indien. men det kanske kan hjälpa er lite åtminstone.

Vi kommer att ha en dagsbuget på 500 kronor. är faktiskt inte så säker på att detta är bra men det är vad som känns okej för oss. och råkar vi spendera för mycket pengar så får vi åka hem tidigare bara :) men tror att 500 är rätt generöst.

iallafall, hoppas ni får en fantastisk resa! och att vår plan kanske hjälper lite, rena rama djungeln detta ju.