Stöd Ukraina

Chrippelinas blogg

Tisdag 24 Februari 2009 - Koh Lipe
Resealbum: 90 dagar i Asien

Vi hittade Nemo - och hela hans tjocka slakt!

sa jakla vackert. kristallklart, turkosa vatten och sand vit och len som bakpulver.

vi checkade in i en riktig tarzan trakoja tillsammans med vara vanner odlorna, men billigt var det!

det gick verkligen inte slita sig fran stranden pa dagarna, vi unnade oss faktiskt for forsta gangen pa lange att bara sova tills vi vaknade vilket resulterade i en del frukostar runt 12-1 tiden och sedan snorkling, solande och badande anda tills solen gick ner vid 7.

jag, och lina gjorde sallskap hit med martin och marie och redan andra dagen sa hittade ewa ocksa hit efter en avstickare till phuket.

vi gjorde en dagstur ut till nagra oar i narheten, ko adang, ko rawi och nagon till? det har blivit lite av en favorit att slappa till havs pa dagarna med mask och snorkel istallet for att bara bygga sandslott. vi stannade vid ett rev dar dem spannt upp rep i vattnet for att det var sa fruktansvart stromt! var coolt att bara ligga och halla sig i repet och kolla pa fiskarna som fortvivlat kampade mot strommen.

Annars bestod dagarna har mest av slappande, Pad Thai (nudel-rora) pa stranden och snorklande langs det fina revet som lag bara 10 meter fran strandkanten.

Trots all haftig dykning vi gjort, alla hajar och rockor vi sett sa var det nastan strat vassare att se Nemo (MASSA NEMOs) bara nagra simtag ut , bilder kommer!

Sista kvallen blev det middag pa Jacks Jungle bar mitt i jungeln. Utan ficklampa sa kan du glomma att varken komma dit eller hem. Lite creepy var det att bara vara omgiven att djungel med en ficklampa i handen for att hitta fram, men riktigt bra thaimat och nagra ol och drinkar blev beloningen.

Kort och gott. Ko Lipe ar fruktansvart fint - och lungt.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet