Stöd Ukraina

Tillylks blogg

Onsdag 3 Juni 2015 - Saint Petersburg

St Pete beach plus lite bilder

Antligen har vi fatt tag i en kabel sa vi kan ladda upp lite bilder fran kameran sa ni kan fa se hur vi har det och hur vi bor, och vilken stor o fin bil vi har fatt tag i (det ar 8 saten o kanns som en liten buss dar man far skrika for att den som sitter langst bak ska hora vad vi sager)...

Igar regnade det nagot otroligt hela dagen. Annars har det bara regnat och askat pa kvallarna. Sa vi passade pa att aka ivag och besoka en klassisk Outlet, som var vardfamilj hade tipsat om. Den var inte toppenbra, men vi lyckades anda gora av med en del pengar pa klader till barnen (Converse skor o t/shirts, Ralph Lauren troja/keps till Wilma, golfskor etc.). Sen at vi en klassisk familje Taco/middag hemma i huset:)

Idag var regnet som bortblast och himlen var klar och bla igen. Vi hade bestamt att ha en lugn dag vid poolen. Det finns tva poolomraden har sa vi testade den andra som ligger vid gymet. Dar var vi ensamma hela formiddagen, bara vakterna som kom forbid da och da och kollade att vi skotte oss. Man far inte kasta saker (typ bollar) i poolen, man far inte springa eller skrika eller uppfora sig illa och man far inte dyka!! Det ar mkt man inte far som barnen garna skulle gora, men de anpassar sig mycket bra. Fast Wilma har hoppat bomben en gang fast hon inte fick :(

Det finns inget café eller supermarket har pa omradet sa vi klarar oss sjalva i huset nar det ar dags for lunch eller middag. Dagens kock (Linda) bjod pa fiskpinnar med pulvermos och salad till barnen och ungsstekt torsk i tomatsas till de vuxna.

Efter middagen bestamde vi oss for att leta reda pa St Pete Beach, som skall vara en av de basta har. Det var en jattefin strand med otroligt varmt vatten och massor av snackor (Ellen fyllde halva hatten). Verkar vara en strand dar manga hanger pa kvallarna och umgas/ater/spelar gitarr, det var ocksa fixat for giftemal (tva sorters rosenbagar var uppstallda, en med blommor och en mer klassisk i tra med tunna tyger), vi motte ett brudpar nar vi var pavag darifran. Martha var helt vild och skulle langt ut i vagorna, helt oradd dar hon sprang fram. Vi hade tyvarr inte med hennes badklader sa hon fick aka hem endast ikladd bloja i bilen efterat eftersom hennes klader var helt blota och sandiga. Wilmas kommentar var att hon absolut ville tillbaka till den stranden for att bada en annan kvall, och det ar faktiskt ett valdigt bra betyg (for att komma fran henne)!

Sen akte vi hem och at glass och jordgubbar! Nu sover alla barnen, klockan ar 22:30 snart och jag och Pontus sitter ute pa altanen. Det ar lagom varma och skona vindar pa kvallen och manen har stigit upp over hustaken pa andra sidan kanalen.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet