Stöd Ukraina

Lenils blogg

Fredag 20 Augusti 2021 - Soline

Soline

Lite sovmorgon idag och sen långfrukost på balkongen. Idag blir det utflykt. Vi åker först till Soline och smetar in oss i välgörande svart lera som vi sen får bada av oss i havet och den mest långgrunda strand vi någonsin varit med om. Men botten är fin, bara lera. Sen åker vi till Baska för lunch, pizza med Schweppes Tangerine på Konoba Ziraffa. På väg hem stannade vi till vid Plodine för att fylla på med frukost, vatten, läsk och färdigblandade drinkar.

När vi kom hem satt vi en lång stund på vår härliga balkong som har skugga på kvällen och är sval trots att man ser solen över havet. Dessvärre gjorde den långa stunden att vi kom sent in till stan för middag. Köer på flera ställen, en del ordnade och en del typ djungelns lag. Till slut såg vi ett bord på Galeb och det var ingen kö. Tog lång tid innan servitrisen kom och plockade bort disken från föregående gäster och sen en bra stund innan vi fick beställa mat. Gjorde misstaget att beställa in dricka före vi beställde mat för det visade sig att de varken hade havskräftor eller musslor som vi tänkt. Men vi tänkte om och beställde lite annat. Sen hände inget och inget på en timme. Var helt omöjligt att få kontakt med vår servitris så jag frågade en annan servitör. Han var riktigt otrevlig och gjorde klart för mig att han minsann inte kunde kolla på något annat än sina egna bord och ungefär samtidigt hörde man en mycket upprörd kock i köket som gapade och skrek. Efter ytterligare någon minut gick jag in och letade upp vår servitris som då sa att de gör maten i tur och ordning (vilket det inte såg ut som) och sen kollade hon med arga kocken och sa två minuter. Efter 5 minuter hade vi fortfarande inte fått någon mat så vi reste oss helt enkelt och sa att vi kan inte vänta längre. Trodde det skulle bli en diskussion om betalning för åtminstone drickan men icke, bara en suck och att det är så här typ överallt. Det vet vi ju att det inte är så vi gick till ett annat ställe där det nu runt 22 fanns plats och 15-20 minuter senare hade vi fått både cevapcici med pommes och handgjord pasta med tomatsås och räkor på Kantun. Men sen var vi både trötta och mätta och gick hem till balkongen ännu en stund innan vi somnade gott.
Dela med andra:    

Kommentarer
Soligajag1 säger:
Ojojoj, , Vilken soppa . Tur att ni kunde gå till en annan restaurang och fick in maten , blev mätta och sen trötta och gick hem.
Postat 2021-09-06 19:44  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemåt
36 veckor sedan
Podstrana
36 veckor sedan
Norrut
36 veckor sedan
Baddag
36 veckor sedan
Utflykt
36 veckor sedan