Stöd Ukraina

Vidakattens blogg

Lördag 9 Juli 2011 - Koh Samui
Resealbum: Thailand 2011

Sista dagen

Ja, så sitter vi här i solen och värmen och har precis ätit den sista frukosten här. Det blev en sista löprunda i morse också.
Igår hade vi ännu en sol och bad-dag. Fi hade varit dålig på natten och kräkt ner sig och sängen. Det blev ombäddning och dusch mitt i natten, sedan satte en hund igång med att skälla så vi var inte så utvilade på morgonen precis. Tack och lov så var Fi på benen igen, åt frukost och mådde bra. Hon gjorde dagens goda gärning när hon räddade en (stor) ödla från att drunkna i poolen!
På kvällen åkte vi in till Lamai igen för sista shoppingen och mat på ett litet thaiställe. Efterrätt intog vi på hortorget däe de vid sidan har en massa olika matvagnar med all sorts mat. Det blev bananapancake och mango with sticky rice till efterrätt. Supergott och billigt.
Sedan tog vi en promenad till Tesco Lotus där det blev lite mer shoppat. F gick i fronten, lite för sig själv, och blev uppraggad. "Where are you going boy?"...... sedan höll han sig till mamma och pappa.....
Lite mys på balkongen och sedan lite packning. Vi har fixat så att vi har kvar det ena rummet under dagen. Vi åker från hotellet, motvilligt!!!! vid 18.30-tiden thaitid, 13.30 svensk tid. Om allt går som det ska landar vi i morgon bitti 06.25, svensk tid.
Nu ska vi njuta av solen och värmen sista dagen här. Snart är vi hemma igen!
  • Dela med andra:    

    Skriv kommentar
    Arkivet
    Visa alla

    Senaste inläggen

    Hemresa, tyvärr.....
    10 år sedan
    4th of July
    10 år sedan
    Ordningen återställd!!!
    10 år sedan
    Siesta Key
    10 år sedan
    Vi njuter!
    10 år sedan